Projekt koji će zauvijek promijeniti prometnu sliku Jaske

Autor: Poslovni.hr , 27. srpanj 2015. u 13:52
Thinkstock

Zahvaljujući investiciji Hrvatskih cesta od preko 25 milijuna kuna u produženje državne ceste D310 i gradnji nadvožnjaka, riješit će se križanje s željezničkom prugom, promet u Gradu će se rasteretiti – što će povećati sigurnost građana, a gospodarska zona Jalševac zasigurno će dobiti na atraktivnosti.

Ulaganjem u jaskansku prometnu infrastrukturu doprinosimo boljoj kvaliteti života i činimo naš Grad još atraktivnijim. Izuzetno mi je drago da Vlada i resorna ministarstva prepoznaju projekte koji su od iznimne važnosti za naš Grad!’’, rekao je gradonačelnik Grada Jastrebarskog, Zvonimir Novosel, povodom obilaska projekata izgradnje nadvožnjaka nad prugom.

U Jastrebarskom se u punom jeku realizira projekt prometnog uređenja ulaza u Grad. Gradilište su u ponedjeljak 27. srpnja 2015. godine obišli gradonačelnik Grada Jastrebarskog, Zvonimir Novosel, i njegovi zamjenici, u pratnji člana Uprave Hrvatskih cesta, Nenada Maljkovića, a isti su ovom prilikom izrazili zadovoljstvo dinamikom odvijanja radova na izgradnji nadvožnjaka koji će u Jastrebarskom i široj okolici znatno utjecati na bolju prometnu protočnost, ali imati i veliku ulogu u sigurnosti u prometu. Zahvaljujući investiciji Hrvatskih cesta od preko 25 milijuna kuna u produženje državne ceste D310 i gradnji nadvožnjaka, riješit će se križanje s željezničkom prugom, promet u Gradu će se rasteretiti – što će povećati sigurnost građana, a gospodarska zona Jalševac zasigurno će dobiti na atraktivnosti.

Radovi se odvijaju i prije zadanih rokova te sudeći prema viđenom, možemo očekivati da će ova prometna infrastruktura biti završena prije kraja godine. Već u rujnu mjesecu očekuju se i radovi asfaltiranja istog, kao i prometnica koje su služile kao obilaznica.

Komentirajte prvi

New Report

Close