Pozdravljaju Ostojićevu ostavku, ali čudi ih licemjerje Vlade

Autor: Poslovni.hr/Hina , 09. ožujak 2013. u 14:08
Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL

“HSS pozdravlja čin ministra (Veljka) Ostojića te smatramo da je svaki član Vlade odgovoran za svoje postupke kao i za postupke svoje najbliže obitelji”, naveo je HSS u povodu ostavke ministra turizma.

 Hrvatska seljačka stranka (HSS) pozdravlja ostavku ministra turizma Veljka Ostojića smatrajući je principijelnom te pitajući pritom zašto visoki etički standardi Vlade ne vrijede i za SDP-ove ministre, počevši, kako navode, od ministra Jakovine.

"HSS pozdravlja čin ministra (Veljka) Ostojića te smatramo da je svaki član Vlade odgovoran za svoje postupke kao i za postupke svoje najbliže obitelji", naveo je HSS u povodu ostavke ministra turizma.

"Gospodin Ostojić je postupio principijelno, što se ne može reći za neke druge članove Vlade koji unatoč aferama, ali i nesposobnosti, nisu ni pomislili na slično. Pomalo smo začuđeni licemjerjem Vlade i nepridržavanjem vlastitih načela jer ako visoki etički standardi Vlade vrijede za sve zašto ne vrijede i za SDP-ove ministre, počevši od ministra Jakovine?", stoji u rekaciji HSS-a.

Komentari (1)
Pogledajte sve

ako ćemo pravo, jakovina je napravio goru stvar od ostojića koji u vrijeme spornih događaja uopće nije bio ministar u vladi nego običan pročelnik u županiji…. kako to da ti “visoki moralni standardi” ne vrijede za jakovinu???

New Report

Close