Optimistično ozračje u stožeru Milana Bandića

Autor: Poslovni.hr/Hina , 19. svibanj 2013. u 20:43
Photo: Grgur Zucko/PIXSELL

“Rezultati su dobri i za listu i za gradonačelnika i nisu iznenađenje s obzirom na dobre predizborne ankete”, kazao je Ivica Lovrić.

U zagrebačkom izbornom stožeru Milana Bandića optimistično je ozračje s obzirom na obećavajuće prve rezultate izlaznih anketa, a zadovoljni kandidati i kandidatkinje s njegove nezavisne liste za Gradsku skupštinu očekuju ga u stožeru tijekom večeri, nakon što odradi ranije dogovorene obveze na Židovskom filmskom festivalu.

"Rezultati su dobri i za listu i za gradonačelnika i nisu iznenađenje s obzirom na dobre predizborne ankete", kazao je Ivica Lovrić, šef izbornog stožera Milana Bandića, koji je u izbore išao pod sloganom "365 dana u godini" s građanima.

Lovrić je ustvrdio je da se na izbore uvijek ide da bi se na njima pobijedilo, a to je, kaže, naročito u poziciji Milana Bandića.

"Bandić je u proteklih 13 godina preporodio Zagreb u brojnim segmentima i stvorio grad vrlo visoke socijalne osvjetljivosti", ocijenio je Lovrić i dodao kako Bandić, pobijedi li, planira ostvariti svoj cjelokupan izborni program.

Najavio je da će koncem večeri, po dobivanju cjelovitijih informacija o rezultatima izbora, moći dati i ozbiljniji komentar.

Komentirajte prvi

New Report

Close