Nepoznati lopov htio provaliti u vilu Zdravka Mamića

Autor: Poslovni.hr , 07. veljača 2016. u 11:44
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Mamićevi susjedi dolazak policije gotovo više da ni ne primjećuju jer kažu da “su navikli na policijska vozila ispred vile”.

Ni debeli zid koji čuva impresivnu vilu od 800 m2 na zagrebačkom Tuškancu u vlasništvu Zdravka Mamića nije spriječio nepoznatog lopova da se okuraži i pokuša u nju provaliti. Kako doznaje Jutarnji list, prekjučer u kasnim –popodnevnim satima obitelj Mamić oktrila je da je nepoznata osoba pokušala provaliti u kuću, a pokušaj provale je prijavljen i policiji.

Kako neslužbeno doznaje Jutarnji list, nepoznata osoba preskočila je sporedni dio zida u uličici koja izlazi na glavnu ulicu. Pretpostavlja se da se odatle lakše popeo na terasu gdje je pokušao obiti vrata. Ništa navodno nije razbijeno, a provalnik se povukao prije nego što je uspio ući u kuću. Policija je izuzela sve eventualne tragove i snimke videonadzora. Za sada se slučaj vodi kao pokušaj provale.

Mamićevi susjedi dolazak policije gotovo više da ni ne primjećuju jer kažu da “su navikli na policijska vozila ispred vile”. Ništa neobično nisu primijetili ni radnici koji su u jučer u blizini postavljali vodovod.

'Policija prolazi, ali nisu se zaustavljali otkad smo mi ovdje. Iz kuće nije nitko izašao, samo smo primijetili otvaranje prozora', rekli su radnici i dodali kako su, na dan provale, radili do 17 sati.

Do Zdravka Mamića nismo uspjeli doći, a njegova odvjetnica Jadranka Sloković kaže kako o pokušaju provale ništa ne zna. Na upit, s obzirom na to da se priča kako je Mamić podnio tužbu protiv Zorana Milanovića kada je govoreći o smjeni šefa SOA-e, među ostalim, rekao da se “predsjednica druži s polusvijetom”, Sloković kaže kako prijava još nije podnesena.

Komentirajte prvi

New Report

Close