Najbolji poslovi tjedna: Zapošljavaju Veleposlanstvo SAD-a u Zagrebu, BIPA, Podravka, Grawe, Plodine...

Foto: Tomislav Miletić / Pixsell Foto: Tomislav Miletić / Pixsell

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Sberbank zapošljava Višeg stručnog suradnika za upravljanje kreditnim proizvodima za građanstvo (m/ž). Vaš profil treba biti VSS ekonomskog ili matematičkog ili informatičkog smjera, te iskustvo na istim ili sličnim poslovima od minimalno 2 godine, a posao se sastoji od razvoja novih proizvoda i usluga iz područja kreditnog poslovanja, i sl. Više pronađite ovdje.

BIPA zapošljava Prodavača-blagajnika (m/ž) u Zagrebu, Rijeci, Puli i Rovinju. Vaši glavni zadaci bit će savjetovanje kupaca, susretljivost i pomoć kupcu, i dr., a od kandidata se očekuje SSS – poželjno trgovačkog smjera (nije uvjet), kao i minimalno 6 mjeseci iskustva kao prodavač. Radi se o sigurnom radnom mjestu sa redovitim primanjima. Opširnije pronađite ovdje.

GRAWE Hrvatska traži Predstavnika prodaje (m/ž) u Zagrebu. Na ovom poslu dobit ćete priliku da  izgrađujete vlastiti portfelj pribavljanjem novih stranaka, radite na terenu s postojećim i novim strankama u svrhu ostvarenja svojih ciljeva, i dr. Ako ste dinamični, komunikativni i u kontaktu sa širokim krugom ljudi, ovdje se javite na oglas

Plodine zapošljavaju Prodavača (m/ž) na području Lovrana i Novog Vinodolskog. Kompanija nudi stimulativno radno okruženje, zanimljive radne zadatke i stimulativnu plaću, dok je za prijavu potrebno višegodišnje radno iskustvo u trgovini, osobito prehrambenim proizvodima. Više potražite ovdje.

Kuehne + Nagel Group zapošljavaju Suradnika u obračunu plaće (m/ž) u Svetoj Nedelji. Traži se dinamična osoba koja će se uklopiti u tim mladih ljudi i sudjelovati u obračunu i pripremi poslova za obračun plaća, izradi izvještaja te raznih administrativnih poslova vezanih za obračun plaće. Opširnije pronađite ovdje.

Rotometal alati d.o.o. je ekskluzivni zastupnik i partner Hoffmann Group, a trenutno zapošljavaju Prodajnog savjetnika / Stručnog suradnika (m/ž). Potrebne kvalifikacije su SSS, VŠS, VSS u području strojarskog inženjerstva, prednost proizvodno strojarstvo. Prethodno iskustvo u prodaji nije uvjet, ali daje prednost. Više potražite ovdje.

Podravka zapošljava Ovlaštenog projektanta – ovlaštenog inženjera strojarstva (m/ž) za radno mjesto u Koprivnici. Vaši radni zadaci bit će izrada projektne dokumentacije termotehničkih sustava i strojarstva (snimke postojećih stanja, idejni, glavni i izvedbeni projekti, elaborati), provedba nadzora iz područja termotehnike i strojarskih instalacija, i dr.  Opširnije potražite ovdje.

Američko veleposlanstvo u Zagrebu zapošljava Mehaničara za grijanje, ventilaciju i klimatizaciju (m/ž). Više pročitajte ovdje.

EBDR Jobs objavio je oglas u kojem se traži: "Analyst, Advice for Small Businesses" sa radnim mjestom u Zagrebu. Opširnije potražite ovdje.

GE zapošljava "Senior Accounting Specialista" (m/ž) u Karlovcu. Više pronađite ovdje.

Komentari (0)
Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana Pogledaj sve