Najbolji poslovi tjedna: Zapošljavaju Pliva, Pepco, Porsche, Klara, Strabag…

Autor: Poslovni.hr , 28. lipanj 2017. u 12:17
Foto: Željko Lukunić / Pixsell

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Pliva zapošljava Voditelja grupe za elektroničko izdavanje dokumentacije o lijeku. Na ovom radnom mjestu bit ćete odgovorni za osiguranje ispunjenja radnih zadataka vezanih uz elektroničko izdavanje dokumentacije o lijeku u definiranim rokovima te u odgovarajućem formatu. Uvjeti su VSS ili minimalno 300 ECTS prirodoslovnog, tehničkog ili biomedicinskog smjera. Opširnije pronađite ovdje.

Pepco je u potrazi za Specijalistom za uređenje trgovina (m/ž). Dužnosti uključuju organizaciju montaže polica u trgovinama u skladu sa PEPCO standardima, te kontrolu rasporeda polica u novim i postojećim PEPCO trgovinama. Nudi se siguran posao i stimulativna primanja. Opširnije pronađite ovdje.

Mirka – KWH Group zapošljava Tehničkog predstavnika za prodaju (m/ž) za jadransku regiju, Bugarsku, Maltu i Cipar. Ključne odgovornosti sastoje se od posjećivanja distributera i krajnjih korisnika na dodijeljenom području, a traži se otvorena, proaktivna i znatiželjna osoba. Opširnije potražite ovdje.

SOS dječje selo Hrvatska objavljuje natječaj za stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa na poziciji: Stručni suradnik u mobilnom timu i Savjetovalištu. U opisu posla ističe se uvođenje u poslove struke i aktivnosti podrške obiteljima u riziku, te sudjelovanje u individualnom i grupnom radu s djecom. Opširnije pronađite ovdje.

Porsche Hrvatska u novom oglasu traži djelatnika za posao: Uvoz – AutoPart – Analiza poslovanja s dijelovima (m/ž). Tvrtka nudi osobni i stručni razvoj, dinamično okruženje, te rad s najvećim europskim proizvođačima automobila. Ako imate Visoku stručnu spremu (Fakultet strojarstva i brodogradnje / Matematičko-prirodoslovni fakultet / Ekonomski fakultet), javite se ovdje na oglas

Zavod za istraživanje i razvoj sigurnosti zapošljava Direktora financija i računovodstva (m/ž). U opisu poslova izdvaja se Organizacija rada Tvrtke za računovodstvo, vođenje i koordinacija financijskih i računovodstvenih poslova kao i poslova kontrolinga za potrebe svih vlasnički povezanih tvrtki, kao i odgovornost za selekciju, trening, rad i rezultate djelatnika. Rad je na neodređeno radno vrijeme uz probni rad 6 mjeseci. Opširnije potražite ovdje.

Strabag zapošljava "Contract managera (m/ž)". Zaposlena osoba će biti odgovorna za pružanje / organiziranje / koordinaciju podrške za upravljanje ugovorima pružene STRABAG SE grupi u svim fazama projekta, a traži se proaktivna osobnost s jakim društvenim i organizacijskim vještinama. Opširnije pronađite ovdje.

Klara zapošljava Voditelja Odjela uvoza – izvoza (m/ž) u Zagrebu. Radi se o obavljanju poslova uvoza – izvoza iz djelatnosti kompanije. Uvjeti su VSS, VŠS, SSS (ekonomski, prehrambeni, poljoprivredni), kao i znanje stranog jezika u govoru i pismu (engleski, njemački). Radni odnos se zasniva na neodređeno vrijeme uz probni rad. Opširnije potražite ovdje.

Wollsdorf Components traže "Voditelja logistike u proizvodnji (m/ž)". U opisu radnog mjesta izdvaja se suradnja sa proizvodnjom od organiziranja i planiranja proizvodnje i otpreme robe. Uvjeti su SSS, VŠS; VSS , prednost je tehničko tehnološki smjer, a potrebno je minimalno 3 godina iskustva u logistici proizvodnje. Opširnije potražite ovdje.

posao.hr za klijenta traži Facility Managera – Voditelja objekta (m/ž) u Zagrebu. U opisu radnog mjesta ističe se uspostava i održavanje odnosa sa klijentom i njihovim potrebama, vođenje, organizacija i održavanje operativne i tehničke funkcionalnosti rada objekta, i sl. Za prijavu je potrebno minimalno 2 godine iskustva na sličnim poslovima. Opširnije potražite ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close