Najbolji poslovi tjedna: Zapošljavaju Bang & Olufsen, Jysk, Tetra Pak, Philips, LELO…

Autor: Poslovni.hr , 08. veljača 2017. u 12:55
Foto: Shutterstock

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Bang & Olufsen svjetski je poznata dizajnerska ikona i globalni simbol audio – vizulane izvrsnosti. Zbog proširenja tima prodaje u Hrvatskoj traže Asistenta u prodaji. Osoba mora biti komunikativna, uporna i srdačna. Samostalna u radu i sposobna se prilagoditi timskom okruženju. Traži se minimalno VŠS te 2 godine iskustva na istim ili sličnim poslovima. Aktivno znanje engleskog jezika i vozačka dozvola B kategorije su obavezne. Više o oglasu pročitajte ovdje.

Danska kompanija JYSK traži osobu za radno mjesto Administratora društvenih mreža i digitalnog koordinatora za Hrvatsku. Posao koji se traži od zaposlenika je upravljanje i briga za društvene mreže kompanije JYSK, optimizacija i bavljenje Google Adwords kao i sudjelovanje u izradi newslettera. Brza prijava.

Kompanija Tetra Pak je vodeća svjetska tvrtka u proizvodnji ambalaža za prehrambenu industrija a traži osobu za radno mjesto Communications Executive s radnim mjestom u gradu Zagrebu. Glavni zadaci su komunikacija i obavijesti s klijentima ali i obavljanje internih zadataka kako bi zapolenici imali uvid u vijesti koje se događaju unutar kompanije. Ako imate iskustva u sektoru komunikacija ili marketinga te diplomu iz novinarstva, komunikologije ili marketinga, prijavite se ovdje.

Građevinska tvrtka Strabag traži osobu za rad na 'Service Desku'. Zaduženi ste za nesmetano funkcioniranje IT sustava, prvu razinu podrške skupini korisnika u Austriji i Njemačkoj. Više informacija o oglasu pročitajte ovdje.

Kompanija Philips traži osobu za radno mjesto Specijalste za marketing. Osoba će biti zadužena za marketing brenda u zemlji kao što su Hrvatska, Srbija, Slovenia, Bosna i Hercegovina i Crna Gora. Ako volite putovati i imate odlične marketinške sposobnosti i znanja te ste timski igrač, prijavite se na oglas ovdje.

Transporti Frigus je tvrtka specijalizirana za međunarodni prijevoz roba pod kontroliranim temperaturnim režimom. Traže osobu za poziciju Disponenta u cestovnom prometu. Mjesto rada je grad Čakovec. Osoba je zadužena za organizaciju cestovnih prijevoza, izradu kalkulacija i ponuda za prijavoz, održavanje dobrih odnosa sa postojećim klijentima te pronalaženje novih. Ako imate dobre komunikacijske vještine, analitičke sposobnosti te ste dinamični i spremni za timski rad, prijavite se ovdje.

Tvrtka Revivisco traži osobu za radno mjesto 'Plant Managera'. Osoba će biti odgovorna za proizvodnju te implementaciju i poslovne procese kao i za optimizaciju troškova proizvodnje. Više o oglasu pročitajte ovdje.

Tvtka LELO traži 'Communications Managera' koji će biti zadužen za sve aspekte komunikacijskog odjela uključujući PR, odnose s medijima, društvenim mrežama i ostalim. Kreiranje strategija uzduž dostupnih komunikacijskih kanala. Brza prijava.

Posao.hr za klijenta traži Financijskog analitičara. Osoba je zadužena za samostalno obavljanje procjena rizika za poslovne subjekte iz RH i okruženja (Slovenija, Srbija, Albanija, Makedonija, Kosovo, Bosna i Hercegovina, Crna Gora) te izrada izvještaja o poslovnim subjektima i dubinskih rejtinga. Kandidat koji zadovolji sve uvjete prima se u stalni radni odnos uz probni rok od 3 mjeseca. Brza prijava.

Hill International za svog klijenta traži Mlađeg Prodajnog menadžera. Kandidat će biti odgovoran za prodaju te suradnju s postojećim i novim klijentima. Osoba mora biti dobro organizirana i naučena na preuzimanje inicijative i donošenje odluka. Tečno znanje engleskog jezika kao i prethodno znanje iz mehanike su nužnost. Brza prijava.

Komentirajte prvi

New Report

Close