Mnogi kulinarski znalci rekli su kako pravog kuhara krasi upornost i konstantna želja za učenjem, a mladi kuhar iz naše priče, ne samo da je uporan i željan učenja, već i poduzetan.
Iako mu je tek 20 godina, Dino Popović je već uspio postati šef kuhinje i pokrenuti vlastiti gastronomski projekt. Kako napominje, oduvijek je znao da je kuhanje njegov poziv, a još kao mali volio je na tanjuru spajati nespojivo. Svoju kulinarsku karijeru je odmah po završetku škole počeo u Hotelu Palace, a uspješno je osmislio i koncept prezentacije tradicionalnih hrvatskih jela s modernim štihom te pokrenuo festival hrane s vlastitim potpisom.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu