Ministri krenuli u predstavljanje mjera za poticanje investicija

Autor: Poslovni.hr/Hina , 25. veljača 2013. u 12:04
Branko Grčić; Photo: Zarko Basic/PIXSELL

Nekoliko ministara predstavit će poduzetnicima, predstavnicima jedinica lokalne samouprave i zainteresiranim građanima konkretne mjere.

Vlada u Splitu počinje "Proinvest" – predstavljanje ključnih Vladinih mjera za poticanje investicija i restrukturiranje gospodarstva.

Nekoliko ministara predstavit će poduzetnicima, predstavnicima jedinica lokalne samouprave i zainteresiranim građanima konkretne mjere koje poduzimaju Vlada, HBOR, HAMAG Invest i druge državne agencije, kao i mogućnosti korištenja EU fondova. U Splitu će govoriti potpredsjednik Vlade i ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Branko Grčić, ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak, ministar turizma Veljko Ostojić, ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras, ministar rada i mirovinskoga sustava Mirando Mrsić, zamjenik ministra financija Boris Lalovac, zamjenik ministra regionalnoga razvoja i fondova EU Jakša Puljiz i predsjednik Uprave HBOR-a Anton Kovačev.

Također će se održato i više panel diskusija o poticanju investicija, investicijskom ciklusu u turizmu, kreditnim programima HBOR-a, mogućnostima financiranja investicija iz EU fondova, Poduzetničkom impulsu, kao i o mogućnostima restrukturiranja poduzeća koje pruža Zakon o financijskom poslovanju i predstečajnoj nagodbi

Komentirajte prvi

New Report

Close