Lidl uručio 100.000 kuna za crkvene pučke kuhinje i siromašne studente

Autor: Poslovni.hr/Hina , 17. prosinac 2018. u 14:12
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Ovogodišnjom donacijom od 100.000 kuna želimo barem malo uljepšati blagdane korisnicima crkvenih pučkih kuhinja i studentima iz socijalno ugroženih obitelji, izjavila je voditeljica Sektora korporativnih komunikacija Lidla Hrvatska Marina Dijaković.

U povodu srebrnog jubileja Hrvatskog Caritasa, trgovački lanac Lidl Hrvatska uručio je donaciju u vrijednosti 100.000 kuna za pomoć crkvenim pučkim kuhinjama te za stipendiranje studenata iz socijalno ugroženih obitelji, priopćeno je u ponedjeljak iz Lidla.

Čestitamo Caritasu na 25 godina humanitarnog djelovanja i pomaganju najpotrebitijim sugrađanima. Ovogodišnjom donacijom od 100.000 kuna želimo barem malo uljepšati blagdane korisnicima crkvenih pučkih kuhinja i studentima iz socijalno ugroženih obitelji, izjavila je voditeljica Sektora korporativnih komunikacija Lidla Hrvatska Marina Dijaković.

"Hvala vam što ste i ove godine, u kojoj obilježavamo 25 godina djelovanja pod nazivom Hrvatski Caritas, ublažili potrebe obespravljenih i socijalno ugroženih pojedinaca i obitelji, te ujedno skrenuli pozornost prema onima koji žive na marginama društva i potrebna im je pomoć", rekao je ravnatelj Hrvatskog Caritasa Fabijan Svalina.

Trgovački lanac Lidl, kao socijalno osjetljiva kompanija, neprestano donira najpotrebitijim sugrađanima putem mnogih akcija, a s Hrvatskim Caritasom zajedničkim snagama pomaže kroz razne akcije već osmu godinu zaredom, rečeno je tijekom uručivanja donacije.

Lidl i Caritas su dosad organizirali ili podržali brojne akcije kroz koje je Lidl ukupno donirao više od 10 milijuna kuna u novcu, prehrambenim i neprehrambenim proizvodima, navodi se u priopćenju.

Komentari (3)
Pogledajte sve

Lidlići zbijte redove!

premijer i Vlada su posebno ponosni na naše pučke kuhinje i rade na tome da ih bude što više, one su Ponos Hrvatske u 21 stoljeću

Bravo Lidl. To je pravi način za samopromociju. Vi dobijete reklamu, a svijet je ujedno i bolje mjesto

New Report

Close