Kentbank uveo nove usluge za građane

Autor: Objava za medije , 17. veljača 2014. u 11:58
Press foto

Kentbank d.d. početkom ove godine uvela je dvije nove usluge za građanstvo u svoje poslovanje: uslugu m-bankinga i plaćanje uplatnica sa 2D bar codom.

Kentbank d.d. početkom ove godine uvela je dvije nove usluge za građanstvo u svoje poslovanje: uslugu m-bankinga i plaćanje uplatnica sa 2D bar codom. Usluge su osmišljene kako bi se banka što više prilagodila zahtjevima svojih klijenata, te kako bi se ostvarila višestruka korist u obavljanju transakcija s naglaskom na brzinu i jednostavnost, odnosno uštedu i vremena i novca.

Novost je prije svega posebna usluga plaćanja svih uplatnica sa 2D bar codom po akcijskoj cijeni od 1,80 kn bez obzira na iznos uplatnice, što je ujedno i najpovoljnija naknada za plaćanje računa trenutno na našem tržištu. Ova ponuda iskoristiva je za sve građane u svim podružnicama Kentbank d.d.

Na određene opće uplatnice postoje i povlaštene naknade po iznosu od 1 kune. Naknada se ne naplaćuje na sve opće uplatnice koje se uplaćuju u korist humanitarnih organizacija i udruga.

Razvojem usluge m-banking (Kentbank mobilno bankarstvo) omogućeno je upravljanje vlastitim računom i financijama svih korisnika već postojećeg Internet bankarstva Kentbanke. Posebna aplikacija za sada je prilagođena samo za pametne telefone s iOS operativnim sustavom (IPhone), no s vremenom će biti prilagođena i za telefone s Android sustavom. Konkretno, svi klijenti korisnici internet bankarstva, bez naknade od sada mogu koristiti i usluge mobilnog bankarstva Kentbanke, kako za fizičke, tako i za pravne osobe. Aplikacija nudi niz korisnih usluga: uvid u stanje računa, obavljanje jednostavnih transakcija platnog prometa i potpuno je sigurna. Zaštićena je osobnim PIN-om koji je poznat samo vlasniku mobilnog uređaja, a ugrađeni softverski program osigurava potpunu sigurnost korisnika u slučaju krađe ili gubitka mobilnog uređaja.

Uz navedene nove usluge naglasak Kentbank d.d. je i na nenamjenskim kreditima za građane čija je osnovna prednost fiksna kamatna stopa već od 7,99%, te jednaki uvjeti realizacije kredita za sve klijente, bez obzira na radni status, neovisno jesu li klijenti u radnom odnosu ili su umirovljenici. Nenamjenski krediti Kentbank d.d. za građane odobravaju se na iznose od 4.000,00 kn do 200.000,00 kn, na rok otplate od 3 do 10 godina.   

Komentirajte prvi

New Report

Close