Karamarko: ‘Naravno da očekujem mandat, mi smo pobjednička stranka, to se tako radi’

Autor: Poslovni.hr , 09. studeni 2015. u 19:22
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

“Mi već dugo najavljujemo reforme. S MOST-om ćemo razgovarati o podudarnostima među našim programima”, najavio je predsjednik HDZ-a.

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko ustvrdio je da je Domoljubna koalicija pobijedila na izborima jer ima veći broj mandata te da koalicija Hrvatska raste sada zbraja 'sve i svašta'.

"Mi već dugo najavljujemo reforme. S MOST-om ćemo razgovarati o podudarnostima među našim programima. Stranka smo koja je ostvarila najviše mandata i pozivamo sve da nam se pridruže u stvaranju Hrvatske iz koje mladi neće odlaziti", kazao je Karamarko u razgovoru za RTL televiziju te odbio razgovarati o tome što je od dužnosti HDZ spreman ponuditi MOST-u jer 'nismo trgovci' kao ni članovi MOST-a

Na pitanje očekuje li onda da predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović upravo njemu povjeri mandat za sastavljanje Vlade, Karamarko je odgovorio: "Naravno, mi smo pobjednička stranka, to se tako radi".  Medije je naputio da pogledaju što piše strani tisak. "Mi smo pobjednici", još je jednom ponovio. 

Komentari (5)
Pogledajte sve

pero 7 javi se! Brinemo se da li si živ.

Inače po meni su najveći gubitnici ovih izbora HDZ.
Uz ovakvo nesposobnu Vladu, koja nije provela reforme koje je obećala, jedva su u regalu.
A mislim da im je ovo maksimum koji mogu dobiti jer su na izbore vozili i staro i mlado.

Moraju shvatiti da Hrvati im neće oprostiti što su dopustili da im veliki “Hrvati” opljačkali i osiromašili Hrvatsku ispred nosa i zadužili generacije i generacije budućih Hrvata.

A Hrvati imaju pamćenje kao slonovi.

Ali ja se ne brinem za ovu i sljedeću generaciju HDZ-ovaca.
Za posle nisam siguran, jer troše lovu kao mlada sponzoruša.

Parkiralište HDZ stožera u izbornoj noći.

Frankie voze samo nijemce.

Vaš link …


Mislim da nije neralno da dio HDZ-ovih, pogotovo mladjih, zastupnika prebjegne u MOST jer je ocigledno da se ovaj HDZ nemoze transformirati u konzervativnu stranku.

da li ste zamjetili ikakvu sličnost krapinskog pračovjeka sa nekim aktualnim političarem?? konzervativnu?? konzerva ima prilično dugi rok trajanja! ali ipak ne iz predkambrijskog!!

Mislim da nije neralno da dio HDZ-ovih, pogotovo mladjih, zastupnika prebjegne u MOST jer je ocigledno da se ovaj HDZ nemoze transformirati u konzervativnu stranku.

Gdje je nestao Pero7?

niti je izgubila niti je pobijedila ali kakav nastup ti krkani imaju ne bih se čudio da i vjeruju u to što govore. Poremećeni su.

New Report

Close