HSLS poziva ministra zdravlja Ostojića na ostavku

Autor: Poslovni.hr/Hina , 29. prosinac 2012. u 13:10
Darinko Kosor; Photo: Robert Anic/PIXSELL

Predsjednik Hrvatsko socijalno liberalne stranke pozvao je ministra zdravlja i SDP-ovog kandidata za gradonačelnika Zagreba, Rajka Ostojića, da podnese ostavku.

Predsjednik Hrvatsko socijalno liberalne stranke (HSLS) Darinko Kosor pozvao je danas ministra zdravlja i SDP-ovog kandidata za gradonačelnika Zagreba, Rajka Ostojića, da podnese ostavku na mjesto ministra, poručivši mu "da ne može sjediti na dvije stolice".

Kosor je na konferenciji za novinstvo nemoralnim ocijenio da se Ostojić kandidira za zagrebačkog gradonačelnika i pritom ostaje ministar zdravlja.

Nije nemoralno kandidirati se, ali je nemoralno ostati ministar, kazao je predsjednik HSLS-a, dodavši kako Ostojić ne može Ministarstvo zdravlja ostaviti da ne funkcionira tijekom četiri mjeseca izborne kampanje.

Kosor smatra da Rajko Ostojić nije ozbiljan kandidat za zagrebačkog gradonačelnika dok ne podnese ostavku na dužnost ministra zdravlja.

Predsjednik HSLS-a je također ustvrdio kako je "na neki način glas za Rajka Ostojića glas za Zorana Milanovića i to za lošu državnu politiku gdje je Ostojić bio član vlade". "Apslutno je ta politika doživjela krah što se pokazalo na kraju gubitkom kreditnog rejtinga. Ne možemo lošu politiku države prenijeti na Grad Zagreb, i Zagreb i njegovi građani to nisu zaslužili", rekao je Darinko Kosor.

Kosor je ujedno Zagrepčane pozvao da glasuju za nezavisnog kandidata Vladimira Ferdeljija kojeg podržavaju HSLS, HSS i Zelena lista.

Komentari (3)
Pogledajte sve

Darinko Kosor je pucao na mjesto PREMIJERA a završio je u kontejneru za SMEĆE.

Darinko Kosor od jednog drveta ne vidi šumu. Na ovoj planeti postoje 193 države, ali u niti jednoj od njih nikada nije bilo toliko krivih doktora na krivim funkcijama. Naime, u Hrvatskoj je došlo do prave najezde doktora na sve moguće funkcije – od Mate Granića preko Hebranga pa nadalje do Kujundžića (opet jedan pokušaj/promašaj).

Naravno, ta najezda krivih doktora na krive funkcije je najbolji dokaz političke nezrelosti značajnog dijela hrvatskog biračkog tjela.

Ali nije sve samo u tome. Darinko Kosor bi se trebao potruditi malo bolje proučiti taj jedinstveni hrvatski fenomen – za svoj osobni profit.

I mi se slažemo da Rajko Ostojić ,ostane ministar, a Vi da bude gradonačelnik.
Pola-pola….bit će o.k…Nek pomoćnici malo više rade, imaju velike plaće!

New Report

Close