Gradonačelnik Osijeka mlade će pokušati vratiti subvencijom od 500 kuna

Autor: Poslovni.hr , 13. listopad 2016. u 14:04
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Na njima je da se vrate, a na nama je da im stvorimo uvjete kako bi se mogli zaposliti i ovdje planirati svoju budućnost.

Poznato je da se velik broj Slavonaca odselio u Irsku i ostale zemlje EU-a. Nakon što je najavljeno uvođenje izravne zrakoplovne linije Osijek – Dublin, gradonačelnik osijeka Ivan Vrkić najavio je kako će subvencionirati karte.

– Grad Osijek će subvencionirati povratak i posjet naših sugrađana koji su na privremenom radu u Dublinu. Za kartu koja ukupno košta 2.500,00 kn iznos od 500,00 kn će subvencionirati Grad nakon čega će konačna cijena biti oko 2.000,00 kn. Cilj je potaknuti naše privremeno odsutne sugrađane na što češći povratak u Osijek s konačnom željom da se ponovno dosele kući. Na njima je da se vrate, a na nama je da im stvorimo uvjete kako bi se mogli zaposliti i ovdje planirati svoju budućnost – napisao je Vrkić na Facebooku.

Komentari (5)
Pogledajte sve

Ovaj je stvarno siroke ruke. Dobro im nije ponudija fetu kruva s malo masti i cukra.

Subvencioniram sa 5.000 kn trajni odlazak klauna od gradonačelnika! Javite broj računa…

Koja ideja!Isto se tako može ovo nazvati subvencioniranje odlaska u Irsku.U čemu je razlika?Zar se ne potiče iseljavanje mladih ovom mjerom,pa taj koji je otišao u Irsku se sigurno neće doseliti kući radi tih 500 kn jeftinije karte.
Jedino dobro vidim da se ovom mjerom potiče turizam,mladi će se možda mrvicu češće vraćati,iako se moglo bez ovoga,ukupno skoro ništa ne mijenja i trošiti devize u HR.

koji klaun taj gradonačelnik, vrijeme je da taj prdac ode smrditi negdje dalje

New Report

Close