Grabar-Kitarović pozvala papu Franju u Hrvatsku

Autor: Poslovni.hr/Hina , 28. svibanj 2015. u 14:21
Foto: Reuters / Pixsell

Grabar-Kitarović poklonila je papa Franji dres hrvatske reprezentacije s brojem devet.

Papa Franjo primio je u četvrtak u Papinskoj palači u Vatikanu hrvatsku predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović koja ga je pozvala u posjet Hrvatskoj.

Polusatni razgovor s papom Franjom predsjednica države iskoristila kako bi ga pozvala u Hrvatsku, te mu je poklonila i dres hrvatske reprezentacije s brojem devet. Papa je uzvratio poklonivši apostolsku pobudnicu i medalju sv. Martina.

Nakon razgovora s Papom, hrvatska predsjednica sastala se i s državnim tajnikom Svete Stolice kardinalom Pietrom Parolinom.

Grabar-Kitarović kasnije u četvrtak trebala bi u veleposlanstvu RH pri Svetoj Stolici odlikovati kardinala Dominiquea Mambertija, bivšeg vatikanskog ministra vanjskih posloav, Redom kneza Trpimira s ogrlicom i Danicom za osobni i višegodišnji doprinos u pristupanju Hrvatske Europskoj uniji te promicanje prijateljskih odnosa između Hrvatske i Svete Stolice.

Komentari (5)
Pogledajte sve

1302. papa Bonifacije VIII s bulom Unam Sanctam Ecclesiam, proglasio je Vatikan vlasnikom cijele planete Zemlje.

1455. papa Nikola V s bulom Romanus Pontifex daje komade ovog svijeta kraljevima.

Prema tome, apsolutno svi ratovi na planeti, svi zločini, svi genocidi, sve zlo ovog svijeta, proizlazi iz Vatikana i papa Franjo bi sve to mogao presjeći jednim potezom, samo kad bi htio.

Ugovor Svete Stolice i REPUBLIKA HRVATSKA d.o.o.:
“Članak 5.
Prema odredbama kanonskoga prava, pod jurisdikciju Vojnoga ordinarijata pripadaju:
a) vojnici i pripadnici redarstvenih službi te druge osobe stalno zaposlene u oružanim snagama i redarstvenim službama Republike Hrvatske;”

Prema ovome, sva vojska i policija su u službi Vatikana i s obzirom na to, papu bi trebalo optužiti za zločin protiv čovječnosti i zauvijek ga izgnati iz RH.

Zavila se u crno …ko crna udovica, a onda …izvadila
crvenu nogometnu majicu , i svu pokoru i ponizno ponašanje, bacila u
vjetar…..

Pozvala pravog gazdu korporacije RH, koji je i pokretac rata na ovim prostorima.

“A gde da poče da lobira, u regionu?”

New Report

Close