Glavni ured HTZ-a napustilo 10 ljudi, traže devet novih

Autor: Marija Crnjak , 29. ožujak 2018. u 08:07
Foto: Sanjin Strukić / Pixsell

U Turističkoj zajednici kažu da rok za prijavu na natječaj, oko uskrsnih blagdana, nije prekratak.

U procesu nove sistematizacije radnih mjesta i reorganizacije, iz Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice otišlo je 10 ljudi, a zaposlit će se devet novih ljudi, uglavnom na rukovodećim mjestima.

Natječaj je raspisan u ponedjeljak i traje do 2.travnja. Traže se voditelj Kongresnog odjela, direktor Sektora za strateške komunikacije, voditelje odjela za marketing te za opće poslove i nabavu, interni revizor, stručni suradnik za informatičku podršku, stručni suradnik za računovodstvene poslove, voditelj odjela za eVisitor i poslovna IT rješenja te stručni suradnik za razvoj proizvoda i potpore destinacijama.

U HTZ-u ne misle da je rok za prijavu na natječaj, oko uskrsnih blagdana, prekratak.

"S obzirom na veliki broj dosad zaprimljenih prijava, vjerujemo da će zainteresirani imati dovoljno vremena za kvalitetno apliciranje. Ako će, po određenom natječaju, biti potrebno, rok će biti produžen. S ciljem što bolje vidljivosti natječaja te privlačenja većeg broja prijava, natječaje smo objavili na svojim stranicama, ali i na portalima za zapošljavanje i nacionalnim medijima", pojašnjavaju u HTZ-u.

Prvi korak u reorganizaciji bilo je raspisivanje internih natječaja za popunjavanje radnih mjesta s postojećim zaposlenicima, a nakon interne preraspodjele poslova unutar Glavnog ureda HTZ-a, za odlazak se odlučilo 10 osoba.

Komentari (2)
Pogledajte sve


9 za 10 nije reorganizacija, nego smjena uhljeba!

tamo ima love da ne treba raditi nikakve smjene
samo dodavati nove jasličare

9 za 10 nije reorganizacija, nego smjena uhljeba!

New Report

Close