FOTO: Tuhelj dobiva prvi kamp s 5 zvjezdica na kontinentu, nudit će sve što se može poželjeti

Autor: Marija Crnjak , 05. srpanj 2019. u 15:26
FOTO: Press

Krajem srpnja u Termama Tuhelj otvara se prvi kamp s pet zvjezdica na kontinentu Hrvatske, ulaganje slovenskog vlasnika Termi Olimia vrijedno oko 3 milijuna eura koje će ići u dvije faze.

Kako doznajemo u Tuhelju, u prvoj fazi izgrađeno je ukupno 56 kamp mjesta raspoređenih u dvije zone i na oko 20 tisuća četvornih metara, s restoranom i barom, kamp servisom, prostorom za kupanje kućnih ljubimaca, sanitarnim prostorijama prilagođenim osobama s invaliditetom, obiteljskim kupaonicama, svlačionicama, igralištem za djecu, terenima za golf i tenis

Od toga će 20 parcela biti otvoreno tijekom okom cijele godine dok će ostale parcele gostima biti na raspolaganju tokom toplijih mjeseci u godini. Gostima će biti na raspolaganju i 2 noćne parcele. Svi gosti kampa u cijenu će imati uključeno neograničeno kupanje na Vodenom planetu.

U drugoj fazi u 2020. godini izgradit će se luksuzno naselje s 30 luksuznih kućica za obitelji i parove, kao i dodatni sadržaji za zabavu i wellness u prirodi. Taj dio kampa radit će kroz cijelu godinu, kao i 20 kamp parcela koje će biti otvorene u prvoj fazi.

„Turistički trendovi pokazuju da je ovakav oblik kampiranja posebno atraktivan milenijcima koji su danas najbrojniji svjetski putnici. Njih čak 53 posto navode sve oblike kampiranja kao prvi izbor na svojim putovanjima.  Novim adutom ne prilagođavamo se samo trendovima i željama gostiju, nego širimo ponudu na nove proizvode i podižemo ljestvicu kvalitete u svijetu kampiranja“, izjavio je za Poslovni dnevnik Vasja Čretnik, direktor Terma Tuhelj.

Dodao je kako kroz ljetni period očekuju goste u tranzitu koji dolaze iz Njemačke, Poljske, Skandinavskih zemalja, Češke, kao i goste iz Slovenije, Austrije, Italije i zemlja Beneluxa koji uživaju u kampiranju i odmoru u prirodi.

Komentirajte prvi

New Report

Close