FOTO: Još 3 tjedna ovog kaosa, a tek onda dolaze pravi problemi – zatvara se rotor

Autor: Poslovni.hr , 31. kolovoz 2018. u 10:13
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Gradonačelnika Milana Bandića prometni kaos ne brine.

Zagrepčani su očekivali kolaps, no nisu ni sanjali da će im za relaciju na koju su nekad potrošili sedam minuta sad trebati gotovo sat vremena. Kažu: “Brže smo u Rijeci nego na poslu”.

– Trebali su izdati upozorenje da se na put do posla ne kreće bez gableca i litre vode – rekla jeljutita Zagrepčanka za 24sata, koja se probijala 45 minuta iz centra do Supernove.

Gradonačelnika Milana Bandića prometni kaos ne brine.

– Zato što nismo savršeni. Nismo mogli napraviti sve do 3. rujna, nešto će biti do 15. rujna, ali sigurno 97 ili 98 posto će biti gotovo. Znate da nisam savršen, ali sam najbolji – hvali se Bandić raskopanim gradom.

Zagrepčanima će trebati čelični živci još najmanje tri tjedna, a što će biti kad se 2. studenog zatvori remetinečki rotor, ne smijemo ni pomišljati.

Komentari (2)
Pogledajte sve

Ma, preživjet će svi , ne brinite ………….sve će biti DOBRO…bolje malo gnjavaže, nego
smrt ispod tisuća kubika betona…. ……

Zagreb je u kolapsu od onog dana kad je Bandić počeo haračiti. Obmanjivanje o “delanju” na populističkoj osnovi mu dobro ide, a to što nitko ne gleda stvarne rezultate – upravo to je razlog što smo u banani i ostat ćemo u banani. Da se ne govori o kolapsu sustava upravljanja otpadom i obrade otpadnih voda: otkako on ” uređuje” promet, kaos je stalno sve veći, i danas je Zagreb mjesto u kojemu netko tko radi konkretan posao s konkretnim potrebnim učinkom – ne može ni boraviti. Jedino se besposličarski odvjetnici i javni bilježnici, državni i gradski činovnici mogu danom mlatarati po ulicama a da ne znaju kad će negdje stići, i hoće li u dogledno vrijeme uopće stići. Ozbiljan biznis to ne trpi, zato ga jedva još i ima u Zagrebu.

New Report

Close