U Hrvatsku ušlo 20.737 migranata, nastavljaju put prema Zapadu

Autor: Poslovni.hr , 19. rujan 2015. u 12:45
Foto: Reuters

I dalje dolaze na područje Policijske postaje Tovarnik, gdje se trenutno nalazi nešto više od 2500 osoba, navodi MUP.

Do 11 sati u Republiku Hrvatsku ušlo je 20.737 migranata, objavilo je u subotu Ministarstvo unutarnjih poslova.

I dalje dolaze na područje Policijske postaje Tovarnik, gdje se trenutno nalazi nešto više od 2500 osoba, navodi MUP.

Izbjeglice će se prevoziti autobusima ili vlakovima na granične prijelaze Goričan i Botovo, te na slovenski dio (Bregana, Harmica), rekao je u subotu ministar Ranko Ostojić.

Na međunarodnom graničnom prijelazu Goričan prema Mađarskoj trenutačno nema izbjeglica koje čekaju na prelazak državne granice. Neslužbeno se doznaje da je tijekom noći do 5 sati ujutro u subotu bez ikakvih problema preko Goričana prošlo i ušlo u Mađarsku oko 2000 izbjeglica u 41 autobusu.

Ministar Ostojić rekao je u subotu u Belom Manastiru kako je glavnina izbjeglica otišla iz Hrvatske, da je situacija u prihvatnim centrima potpuno stabilna, a da je najkritičnija točka Tovarnik.

Komentari (4)
Pogledajte sve

Skužili su konačno šta moraju raditi.


Milanovic ima "plan B" a Madžarska i Slovenija kažu da ne postoji nikakva komunikacija sa RH!? Znaci možemo očekivati kaos i anarhiju. No Vojskom zapovijeda predsjednica i to je jedini garant da se izbjegne nevidjena katastrofa

obrazuj se. vojskom zapovijeda predsjednik jedino u ratu.

Milanovic ima “plan B” a Madžarska i Slovenija kažu da ne postoji nikakva komunikacija sa RH!? Znaci možemo očekivati kaos i anarhiju. No Vojskom zapovijeda predsjednica i to je jedini garant da se izbjegne nevidjena katastrofa

New Report

Close