Dalić podnijela kaznenu prijavu protiv Todorića, on jedva dočekao

Autor: Poslovni.hr , 10. listopad 2017. u 15:00
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Ministrica Dalić je još prije 10-ak dana najavila da će tužiti Todorića za klevetu i ugrožavanje ugleda.

Potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta podnijela je kaznenu prijavu za klevetu protiv Ivice Todorića.

Par sati kasnije na blogu Ivice Todorića pojavila se reakcija:

"Iznimno sam zadovoljan tužbom koju je danas, kako pišu neki mediji, protiv mene podnijela potpredsjednica Vlade Martina Dalić. Zadovoljan sam stoga jer samo DORH može utvrditi činjenicu postojanja neprimjerene mail poruke koju je gospođa Dalić uputila 28. ožujka u 2 sata i 30 minuta jednom članu uprave Agrokora.

I gospođa Dalić, i oni koji su radili provjeru, jako dobro znaju sadržaj poruke, a DORH-ovi istražitelji lako će utvrditi sve okolnosti i elemente kaznenog djela. No, uvjeravam cjelokupnu javnost, ne mojeg, nego vrijedne potpredsjednice koja radi i u 2:30 u noći.

To je najbolje vrijeme za komunikaciju s članom uprave Agrokora. Nadam se da gospođa Dalić u tužbi nije zaboravila navesti i prijetnje uhićenjem koja je izrekla javno na sastanku s gospodinom Alvarezom još jednom članu uprave Agrokora. Istina će vrlo brzo ugledati svjetlost dana, a nadam se da odgovorni neće niti pokušati zamesti činjenice o kojima govorim", napisao je Todorić.

Komentirajte prvi

New Report

Close