Bogato međunarodno iskustvo MET grupe nudi mnoge prednosti i fleksibilnost usluge

Autor: PROMO , 26. rujan 2016. u 22:00
Goran Frančić, direktor MET Croatia

Tvrtka je uključena u opskrbu krajnjim kupcima i u veleprodajne energetske aktivnosti u državi, te pruža pouzdane i održive usluge za rastuću bazu svojih kupaca na liberaliziranom tržištu koje prati EU standarde.

Kao aktivni trgovac na području zapadne Europe i veleprodajni igrač sa znatnim lokalnim prisustvom na srednjeeuropskom području, MET Grupa predstavlja savršenu kombinaciju visoke kvalitete usluge za svoje kupce. MET nastoji pružiti najbolju uslugu za svoje kupce na najefikasniji način. Budući da je MET Grupa tokom godina pokazala odlične rezultate bazirane na bogatom međunarodnom iskustvu trgovanja i opskrbe u energetskom sektoru, očekuju se također visoki rezultati i na hrvatskom energetskom tržištu.

Poslovne aktivnosti MET-a uključuju prodaju krajnjim korisnicima, veleprodaju, trgovanje i proizvodnju električne energije. "Glavni cilj MET-a u Hrvatskoj je stvoriti široki portfelj krajnjih kupaca i optimizirati veleprodaju s dobavom, prodajom i strukturiranim proizvodima za lokalne i regionalne veletrgovce i dobavljače. Velika prednost MET-a je učinkovit regionalni pristup energetskom tržištu putem lokalnih resursa i jaka geografska prisutnost kroz podružnice i kroz pružene usluge", kaže Goran Frančić, direktor MET Croatia, mlade i ambiciozne tvrtke u razvoju.   Zbog dobrog položaja na hrvatskom tržištu MET Croatia gradi uspješne odnose s postojećim i budućim korisnicima.

Tvrtka je uključena u opskrbu krajnjim kupcima i u veleprodajne energetske aktivnosti u državi, te pruža pouzdane i održive usluge za rastuću bazu svojih kupaca na liberaliziranom tržištu koje prati EU standarde. Zahvaljujući velikom iskustvu međunarodne tvrtke majke, švicarskog MET Holdinga, MET Croatia nudi mnoge prednosti i veliku fleksibilnost usluge. Prilagođene usluge na temelju karakteristika potrošnje i pojedinačnih zahtjeva poslovnog sektora uključuju prodaju plina pod povoljnijim uvjetima. Pružanjem usluga za sezonske potrebe te osiguranjem pojedinačnog energetskog upravljanja, MET Croatia dokazuje predanost svojim kupcima.

 

Frančić

MET Croatia konstantno povećava svoj tržišni udio, s malim i velikim korisnicima.

MET Croatia je licencirana za opskrbu i trgovinu plinom i električnom energijom te već ima iskustva i kapacitete za ponuditi paket objedinjenih usluga  opskrbe  više energenata odjednom. To predstavlja operativnu i cjenovnu prednost za društvo čime se omogućava bolja usredotočenost na potrebe postojećih i budućih kupaca.Ako se pogleda razvoj MET-a u Hrvatskoj kroz godine, može se reći da je tvrtka 2013. ušla na lokalno liberalizirano energetsko tržište, 2014. dinamično rasla i proširila svoje poslovanje i tim, 2015. izgradila uspješne odnose s korisnicima, a 2016. proširila svoju ponudu s novim uslugama i povećala broj krajnjih kupaca pomoću operativnih i cjenovnih prednosti.

"MET Croatia konstantno povećava svoj tržišni udio, s malim i velikim krajnjim korisnicima. Velika prednost MET-a je učinkovit regionalni pristup energetskom tržištu putem lokalnih resursa i jaka geografska prisutnost kroz podružnice i kroz pružene usluge – trguje s nacionalnim i internacionalnim partnerima. Nadalje se radi na pokretanju novih prilika koje pružaju ponudu paketa usluga s fokusom na potrebe svojih korisnika", otkriva Goran Frančić.U

Hrvatskoj je u tijeku priprema nove energetske regulative. Proces liberalizacije je u svojoj finalnoj fazi te se završetak predviđa iduće godine s otvaranjem energetskog tržišta za opskrbu plinom za kućanstva. To je djelomično moguće kroz konsolidaciju postojećih lokalnih distributera. "MET trenutno jača svoju poziciju na ciljanim tržištima i postaje priznat i pouzdan partner u Hrvatskoj i drugim podružnicama. Uspješnim ulaskom na nova tržišta i ponudom nove robe otvorile su se razne dodatne mogućnosti. Vjerujem da je sada MET dobro pozicioniran tržišni sudionik uzimajući u obzir brzo mijenjanje tržišnog okruženja u europskoj energetskoj industriji", zaključuje direktor tvrtke MET Croatia.

New Report

Close