Ana Karamarko: Drimia s Gavrilovićem surađuje na poslovima marketinga i odnosa s javnošću

Autor: Poslovni.hr , 18. svibanj 2016. u 09:08
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

Protiv Georga Đure Gavrilovića kao vlasnika tvornice USKOK vodi istragu za ratno profiterstvo, a njegov sin Georg Gavrilović od države potražuje odštetu od 198,5 milijuna eura, što je gotovo 1,5 milijardi kuna.

Marketinška agencija Drimia Ane Karamarko, supruge prvog potpredsjednika Vlade Tomislava Karamarka, nije radila samo za lobista mađarskog MOL-a Josipa Petrovića, već i za mesnu industriju Gavrilović, s kojom je Hrvatska također u sporu, objavio je dnevnik 24 sata.

Ana Karamarko potvrdila je za Novu TV da Drimia surađuje s Gavrilovićem, i to na poslovima marketinga i odnosa s javnošću, koji, dodala je, nemaju veze s drugim poslovima tvrtke Gavrilović.

Protiv Georga Đure Gavrilovića kao vlasnika tvornice USKOK vodi istragu za ratno profiterstvo, a njegov sin Georg Gavrilović od države potražuje odštetu od 198,5 milijuna eura, što je gotovo 1,5 milijardi kuna. 

Prema pisanju 24 sata, Drimia je nastavila raditi za Gavrilovića i nakon što je Karamarko postao drugi čovjek Vlade. Tako su u travnju ove godine poslali dva priopćenja o aktivnostima Gavrilovića – o tome da podržavaju akciju “Kupujmo Hrvatsko” te da nagrađuju svoje vjerne kupce. 

Komentari (1)
Pogledajte sve

kako ste se vi obogatili a država je propala?

???

New Report

Close