Ako se u potrazi posla, pogledajte ponudu za ovaj tjedan

Foto: Goran Kovačić / Pixsell Foto: Goran Kovačić / Pixsell

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove iz različitih područja, na različitim lokacijama diljem Hrvatske, na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

Financijska agencija (Fina), vodeća hrvatska tvrtka na području pružanja financijskih i elektroničkih usluga, zapošljava Specijalista za osposobljavanje i razvoj zaposlenika (m/ž) u Zagrebu. Na ovom poslu vas očekuju brojni zadaci među kojima su i vođenje evidencije edukacija i izrade izvještaja za održane edukacije i sudionike te proaktivno predlaganje i provođenje novih ideja i procesa za učinkovitiji edukacijski proces i razvoj zaposlenika. Ako ste završili društveno-humanistički fakultet i imate trogodišnje iskustvo, prilika je ovo koja se ne propušta. Kliknite na link kako biste se prijavili.

Ferrero d.o.o., proizvođač slastica s dugom i bogatom tradicijom, dio Atlanticovog distributivnog asortimana od 2001. godine, proširuje tim i zapošljava: Djelatnika u odjelu financija i računovodstva (m/ž) u Zagrebu. Samostalno knjiženje svih knjigovodstvenih događaja, mjesečni obračun PDV-a i dokumentiranje knjiga IRA i URA te brojne druge zadaće, očekuju vas na ovom poslu. Prijavite se brzom prijavom.

PLIVA Hrvatska d.o.o., s više od 95 godina uspješnog farmaceutskog poslovanja, dodatno proširuje svoj tim i zapošljava na 3 pozicije. Traže se: Stručnjak za regulatorne poslove (m/ž), Viši analitičar u globalnoj nabavi (m/ž), Računovođa (m/ž). Ukoliko želite raditi u poticajnoj okolini, ne propustite klik na ove oglase.

Welmax premium d.o.o. ima raspisan natječaj za Operatera u call centru (m/ž). Svakodnevna komunikacija s korisnicima - pozivanje na prezentaciju proizvoda te ažuriranje baze postojećih i potencijalnih klijenata, neke su od osnovnih zadaća koje vas očekuju na ovoj poziciji. Mjesto rada: Zagreb, Sisak, Slavonija. Prijaviti se možete putem brze prijave.

posao.hr, specijalizirani portal za zapošljavanje koji više od 16 godina uspješno spaja poslodavce i posloprimce na tržištu rada, zapošljava Asistenta administratora/Web dizajnera (m/ž) u Zagrebu. Ako si svakodnevno za računalom, dobro poznaješ HTML, CSS, Photoshop, Corel ili neki slični software, a uz to si kreativan i vizualni tip osobe, možda je ovo baš prilika za tebe. Pridruži se ovom mladom i dinamičnom timu, jednim klikom na brzu prijavu.

Plodine d.d., nudi široku paletu otvorenih natječaja za prijavu po cijeloj Hrvatskoj. Rijeka, Pula, Varaždin, Cres, Malinska, samo su neke od destinacija gdje možete započeti svoj rad. Provjerite sve radne pozicije na linku i sretno s prijavama.

Cammeo, vodeći taxi prijevoznik na tržištu, zapošljava Stručnog suradnika u marketingu i prodaji (m/ž). Opis posla uključuje suradnju s korporativnim klijentima, istraživanje tržišta, organizaciju kampanja, sudjelovanje u projektima te backoffice administraciju. Zainteresirani ste? Prijavite se već danas.

Calcit Lika d.o.o., stručnjak u proizvodnji vrhunskih kalcij - karbonatnih punila i pigmenata te granulata, u Gospiću zapošljava na 3 pozicije. Traže se: Knjigovođa (m/ž), Inženjer sigurnosti i zaštite na radu (m/ž), Operater - tehnolog proizvodnje (m/ž). Ukoliko ste diplomirani ekonomista ili prvostupnik ekonomije, znate engleski jezik i/ili njemački jezik, savjesni ste i organizirani, ovo je prilika da započnete s novim poslom. Kliknite na link i na vrijeme se prijavite.

Pepco, vodeći europski diskontni lanac, zapošljava na poziciji: Operations Department Assistant (m/ž) u Zagrebu. Ovaj posao uključuje prevođenje i lektoriranje prevedenih dokumenata, marketinških materijala i zakonskih odredbi (engleski, hrvatski, slovenski jezik), sudjelovanje u razvoju operativnih procesa i procedura te komunikaciju s vanjskim institucijama (banke, agencije za oglašavanje, Zavod za zapošljavanje). Provjerite uvjete na linku.

Grawe Hrvatska d.d. zapošljava Predstavnike prodaje (m/ž) u Slavonskom Brodu, Novoj Gradišci s okolicom te Puli s okolicom. Usavršavanje, napredovanje, vrijedno iskustvo u međunarodnoj kompaniji, sve vas to čeka. Klik na link. Sretno s prijavama.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana
Pogledaj sve