Agrokor nudi posao, morate biti organizirani i spremni na stalno usavršavanje

Autor: Poslovni.hr , 13. siječanj 2015. u 12:08
Ivica Todorić; Photo: Robert Anic/PIXSELL

Agrokor od kandidata očekuje spremnost na kontinuiranu edukaciju i usavršavanje, organizacijske sposobnosti…

Svakog utorka u suradnji sa specijaliziranim portalom posao.hr donosimo vam najsvježije vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala posao.hr.

Najveća hrvatska privatna kompanija, Agrokor koncern zapošljava Direktora marketinga (m/ž) za rad na području Zagreba. Od kandidata se očekuje spremnost na kontinuiranu edukaciju i usavršavanje, izražene organizacijske sposobnosti i razvijene komunikacijske vještine. Prijaviti se možete putem linka.

Osobu za rad na poziciji Voditelja poslovanja (m/ž) traži tvrtka Vuglec Breg. Mjesto rada je Pag, a vaši budući zadaci uključuju organizaciju poslova i zaposlenika, osmišljavanje ponude i programa, dnevno popunjavanje asortimana i robe. Prijavite se za posao putem linka.

Inovativni švedski brend s područja beauty industrije Foreo zapošljava Web managera (m/ž) s mjestom rada u Zagrebu. Uvjete rada pročitajte u oglasu za posao.

Novi oglas za posao ima HG Spot, a zapošljavaju Voditelja ključnih kupaca (m/ž) – stručno osposobljavanje. Od kandidata se očekuje znanje informatike i informatičkih tehnologija, te potrošačke elektronike, ljubaznost, komunikativnost i samostalnost u radu te  znanje engleskog jezika. Prijavite se za posao putem linka.

Swepco, inozemna tvrtka sa sjedištem u Texasu, zapošljava osobu na poziciji  'Experienced Sales Agent / Business Development Specialist (m/f) ' s mjestom rada u Zagrebu. Detaljne informacije o poslu i budućim zaduženjima pročitajte na linku.

Manpower za svoga klijenta, vodeću tvrtku u prodaji vrhunskih tehnoloških proizvoda, traži Prodavatelja (m/ž) s mjestom rada u Zagrebu. Vaši budući zadaci uključuju kontrolu zaliha, naručivanje i preuzimanje robe, brigu o imidžu brenda te  analizu poslovanja i izvještavanje. Prijavite se za posao putem linka.

Bajkmont d.o.o. vodeća je tvrtka za proizvodnju i montažu čeličnih konstrukcija u Hrvatskoj, a zbog proširenja poslovanja zapošljavaju Projektanta čeličnih konstrukcija (m/ž). Od budućih kandidata očekuje se samostalnost u radu i spremnost na učenje, te organiziranost i odgovornost. Prijavite se za posao putem linka.

Metronet zapošljava Prodajnog predstavnika (m/ž) za rad na području Varaždina. Vaši budući zadaci uključuju pronalazak potencijalnih korisnika i kreiranje prodajnih prilika, prezentiranje, izradu ponuda i prodavanje integriranih telekomunikacijskih i IT rješenja za poslovne korisnike. Više detalja o poslu pročitajte u oglasu.

Hill International za klijenta traži osobu za rad na poziciji Supervizora poslovanja ugostiteljskih objekata (m/ž) s mjestom rada u Zagrebu. Ako imate višegodišnje iskustvo na rukovoditeljskoj poziciji prijavite se za posao putem linka.

Za svoga klijenta Posao.hr traži osobu na poziciji Mlađi stručni suradnik u ICT odjelu (m/ž) s mjestom rada u Oroslavju. Vaši budući zadaci uključuju nadzor rada ICT sustava, podrška korisnicima prilikom korištenja sustava i rješavanja problema. Prijavite se za posao putem linka.

Komentari (2)
Pogledajte sve

Ja nudim Todoriću zatvor i vraćanje novca RH. Ono što su on i otac mu očinili RH nema ni u hollywoodskim filmovima.

Dizajn i izrada web stranica.
Novi ste u online poslovanju i trebaju Vam web stranice? Tu smo! Izrada web stranica. Dorade stranica. Imate gotov sajt, ali su potrebne izmjene …
http://www.klik-online.hr

New Report

Close