Saznajte sve o strukturnim fondovima EU

Autor: Poslovni dnevnik , 15. rujan 2014. u 22:00
Ana Fresl, izvršna direktorica PJR consultinga/Marko Prpić/PIXSELL

Bit će riječi i o ključnim strateškim dokumentima za apliciranje, te novostima vezanim za pravila koja se odnose na strukturne fondove.

PJR consulting objavio je poziv na edukaciju o Strukturnim fondovima Europske unije koja će se održati 18. rujna.

Polaznicima će pritom predstaviti najnovije informacije o strukturnim fondovima i to na jednostavan i praktičan način, kroz hodogram, primjere dokumentacije i konkretne savjete. Zainteresirani će tako moći saznati koja se područja mogu financirati europskim sredstvima,  odnosno koji su dostupni programi i ciljevi financiranja. Bit će riječi i o ključnim strateškim dokumentima za apliciranje, te novostima vezanim za pravila koja se odnose na strukturne fondove. Osim toga, pojasnit će se kako zapravo izgleda proces planiranja projekta i to kroz pregled svih nužnih koraka te tko što radi u sustavu fondova.

Polaznici će moći naučiti koje su faze projekta i kojim redom se mora pripremati dokumentacija te koje su vlastite financijske okolnosti projekata bitne radi projektnog i proračunskog planiranja. Stručnjaci PJR-a navest će i primjere konkretnih najava natječaja i uputa za prijavitelje iz ESF/ERDF fondova.  Od materijala, polaznici će dobiti prezentacija i sažetci poziva za dostavu projektnih prijedloga, sažetak regulative o strukturnim fondovima i kohezijskom fondu te pravilnik o pripremi i provedbi EU projekata i relevantne stručne članke i popis dostupne ključne dokumentacije i linkova.

Komentirajte prvi

New Report

Close