Ovo su trenutno otvoreni natječaji za EU fondove

Autor: Poslovni.hr , 03. svibanj 2013. u 13:16
Thinkstock

Donosimo pregled najvažnijih natječaja iz EU fondova za područje Republike Hrvatske, regije i Europske unije koji su trenutačno otvoreni.

Donosimo pregled najvažnijih natječaja iz EU fondova za područje Republike Hrvatske, regije i Europske unije koji su trenutačno otvoreni.

Naziv natječaja: Poduka o digitalnoj forenzici
Referentni broj: OLAF/2013/D5/059
Vrsta: Javna nabava, Usluge
Opis: Europski ured za borbu protiv prijevara (OLAF) otvara javni poziv za dostavu prijedloga dizajna, planiranja, organiziranja i vrednovanja tečaja o digitalnoj forenzici za zaposlenike nacionalnih i regionalnih uprava… Kliknite za više informacija!

Naziv natječaja: Marco Polo II- Novim putovima do zelenog obzora
Referentni broj: DGMOVE/D1/SUB/283-2013
Vrsta: Bespovratna sredstva
Opis: Cilj programa je podupiranje načina prijevoza s nižim vanjskim troškovima u kojima su putovanja što kraća. Podupire akcije koje promoviraju kombinirani prijevoz što dovodi do smanjenja prometne prenatrpanosti, zagušenja time i zdravijeg utjecaja na okoliš i održivi razvoj… Kliknite za više informacija!

Naziv natječaja: MARIE CURIE: Europski Fellowship za razvoj karijere
Referentni broj: FP7-PEOPLE-2013-IEF
Vrsta: Bespovratna sredstva
Opis: Cilj je podupiranje i osnaživanje znanstvenika u sudjelovanju i/ ili  stjecanju neovisnih,  vodećih položaja u svojim organizacijama, institutima… Kliknite za više informacija!

Naziv natječaja: Potpora javnoj nabavi za inovativna rješenja
Referentni broj: 65/G/ENT/CIP/13/N02C021
Vrsta: Bespovratna sredstva
Opis: Europska komisija poziva tijela koja provode javnu nabavu (uključujuči i ministarstva) da dostave kvalitetne prijedloge za projekte prekogranične suradnje… Kliknite za više informacija!

Podsjećamo da se bliži rok zatvaranja sljedećih natječaja:

Naziv natječaja: Novi pristupi HZZ-a u pružanju usluga klijentima
Referentni broj: EuropeAid/130882/D/SER/HR
Vrsta: Javna nabava, Usluge
Opis: Cilj ovog ugovora povećati je sposobnost HZZ-a u pružanju usluga svojim klijentima. U sklopu prokjekta razvit će se nove usluge u segmentu posredovanja pri zapošljavanju, namijenjene poslodavcima. Istovremeno zaposlenici HZZ-a osobsobit će se za pružanje novih usluga… Kliknite za više informacija!

Naziv natječaja: Usluge podrške i obuke upravi za humanitarnu pomoć i zaštitu civila (ECHO)
Referentni broj: 2013/S 056-091086
Vrsta: Javna nabava, Usluge
Opis: Europska Komisija putem ovog poziva traži usluge za obuku vezanu uz humanitarne aktivnosti. Svrha ovog ugovora pružiti je obuku, uključujući i učenje na daljinu, kako bi se moglo odgovarati na pitanja partnera te kako bi im se mogla pružiti odgovarajuća dokumentacija… Kliknite za više informacija!

Naziv natječaja: Usluge podrške i obuke upravi za humanitarnu pomoć i zaštitu civila (ECHO)
Referentni broj: 2013/S 056-091086
Vrsta: Javna nabava, Usluge
Opis: Europska Komisija putem ovog poziva traži usluge za obuku vezanu uz humanitarne aktivnosti… Kliknite za više informacija!

Naziv natječaja: Poziv za nabavu audio-vizualnih usluga „Inovativna diseminacija proizvoda koja obuhvaća indikatore važne za politiku“
Referentni broj: 2013/S 063-104526
Vrsta: Javna nabava, Usluge
Opis: Svrha ovog ugovora stvaranje je animirane audio-vizualne produkcije koja će podići svijest o problemima održivog razvoja, informirati javnost o izvješćima koja se odnose na strategiju održivog razvoja na način koji će biti razumljiv javnosti kroz inovativnu audio-vizualnu produkciju… Kliknite za više informacija!

Naziv natječaja: Tajništvo Europskih poslovnih nagrada za zaštitu okoliša
Referentni broj: ENV.F.3/SER/2013/0005.
Vrsta: Javna nabava, Usluge
Opis: Svrha ovog poziva odabrati je izvršitelja posla koji će svakodnevno pomagati Europskoj komisiji s Europskim poslovnim nagradama za zaštitu okoliša… Kliknite za više informacija!

Naziv natječaja: Pilot projekt dostupnosti, korištenja i održivosti vode za proizvodnju nuklearne i fosilne energije
Referentni broj: ENV.D.1/SER/2013/0004.
Vrsta: Javna nabava, Usluge
Opis: Svrha ovog ugovora pridonijeti je detaljnoj slici ranjivosti energije istraživanjem korištenja hlađenja vodom u industrijskoj proizvodnji u Europskoj uniji kroz sastavljanje geo-lokaliziranog inventara nuklearnih elektrana… Kliknite za više informacija!

Naziv natječaja: Objava novih podataka važnih za politiku zaštite okoliša
Referentni broj:  ENV.F.4/SER/2013/0006.
Vrsta: Javna nabava, Usluge
Opis: Svrha ovog poziva je poboljšati shvaćanje novih znanstvenih saznanja u razvoju politike zaštite okoliša. Kako bi se to postiglo, potrebne su aktivnosti poput prikupljanja vijesti iz svijeta znanosti objavljenih u znanstvenim časopisima… Kliknite za više informacija!

Naziv natječaja: PROGRESS: Potpora informacijskim i komunikacijskim aktivnostima s ciljem sprečavanja nasilja nad ženama
Referentni broj: JUST/2012/PROG/AG/VAW
Vrsta: Bespovratna sredstva
Opis: Svrha ove inicijative  jest potpora akterima na nacionalnoj razini u razvoju i implementiranju informacijskih i komunikacijskih aktivnosti s ciljem sprečavanja nasilja nad ženama i djevojkama u sklopu programa PROGRESS… Kliknite za više informacija!

Više informacija o trenutačno otvorenim natječajima i onima u najavi možete pronaći ovdje!

Komentirajte prvi

New Report

Close