Naučite praktične korake u pripremi, pisanju i provedbi EU projekata na konkretnom primjeru, 28. i 29. svibnja u Zagrebu

Autor: Sponzorirani članak , 25. travanj 2013. u 09:00
Thinkstick

Zanimaju vas EU fondovi, ali ne znate kako i kojim putem krenuti?

Zanimaju vas EU fondovi, ali ne znate kako i kojim putem krenuti? Želite naučiti pripremati projekte i prijavljivati ih za bespovratna sredstva? Pisali ste projekte, ali bez uspjeha? Želite naučiti što vas čeka nakon što dobijete sredstva iz EU fondova? Znate li da oko 25% dobivenih sredstava „propada“ zbog nepravilne provedbe projekta? Želite naučiti praktične aspekte provedbe projekata i primjenjivati PRAG? Želite naučiti trikove koje koriste vrhunski konzultanti za EU fondove?

Za vas smo pripremili dvodnevni trening: Praktični koraci u pripremi, pisanju i provedbi EU projekata (rad na konkretnom primjeru), koji će se održati 28. i 29. svibnja u Zagrebu, na Veleučilištu Vern, s početkom u 9 sati.

Cilj ovog praktičnog treninga je naučiti polaznike kako pripremiti projektni prijedlog i proračun projekta te ih pripremiti za sudjelovanje na nadolazećim natječajima, a sve to na temelju konkretnog primjera „živog“ projekta. Osim toga, polaznici će naučiti na što trebaju obratiti pažnju prilikom provedbe projekta sufinanciranog iz fondova EU. Naime, dosadašnja iskustva pokazuju da oko 25% dobivenih sredstava „propada“ zbog nepravilne provedbe projekata. Ovaj trening omogućit će polaznicima da steknu uvid u sve faze pripreme i provedbe projekta, nauče izbjeći moguće probleme i dobiju uvid u potpuno razrađenu projektnu prijavu, a metodologiju mogu koristiti u pretpristupnim projektima, programima Unije i strukturnim fondovima.

Prije treninga, polaznici će dobiti Upute za prijavitelje i obrazac u koji će unijeti svoje projektne ideje kako bi se pripremili za trening, kao i primjer uspješnog projekta koji će proučiti prije dolaska na trening kako bi unaprijed bili upoznati s obrascima i materijalima. Za vrijeme treninga, polaznici će razraditi svaki detalj projekta, raditi na ispunjavanju narativnog obrasca i obrasca proračuna projekta. Polaznici će razraditi svaki detalj provedbe projekta – od plana aktivnosti pa sve do izvještavanja i to na službenim projektnim obrascima i dokumentima.

Detaljne informacije o treningu, program i prijavnicu možete pronaći ovdje.

Broj prijava je ograničen, a prijavom do 10. svibnja polaznici mogu ostvariti i popust u iznosu od 15%! Polaznicima iz iste organizacije odobravamo dodatnih 15% popusta.

Ako se želite prijaviti, ispunjenu prijavnicu pošaljite na e-mail: lidija@eu-projekti.com

Veselimo se susretu s Vama!

EU PROJEKTI tim

New Report

Close