Donosimo TOP 3 natječaja za EU fondove

Autor: Poslovni.hr , 15. studeni 2013. u 09:28
Thinkstock

Donosimo ovotjedni top 3 natječaja iz EU fondova za područje Republike Hrvatske, regije i Europske unije koji su trenutačno otvoreni!

Donosimo ovotjedni top 3 natječaja iz EU fondova za područje Republike Hrvatske, regije i Europske unije koji su trenutačno otvoreni!

Naziv natječaja: Europa za građane 2014.-2020. – Strukturna potpora organizacijama za istraživanje europskih javnih politika (trustovi mozgova) i organizacijama civilnog društva na europskoj razini
Referentni broj: COMM-C2/01-2013
Vrsta: Bespovratna sredstva
Opis: Svrha je ovog poziva odabir organizacija europskog dosega koje svojim stalnim, uobičajenim i redovitim aktivnostima konkretno pridonose ciljevima programa Europa za građane…Kliknite za više informacija!

Naziv natječaja: Analiza mreže sudjelovanja organizacija civilnog društva u okvirnim programima razvoja
Referentni broj: RTD-B6-PP-00962-2013
Vrsta: Javna nabava, Usluge
Opis: Razvoj procjene učinka i metodologija procjene „ex-ante” koristeći simulaciju temeljenu na agentima, posebice uključujući ulogu agenata civilnog društva u suradničkom odgovornom istraživanju i inovaciji. Ekonomski najpovoljnija ponuda u odnosu na navedene kriterije…Kliknite za više informacija!

Naziv natječaja: Okvirni ugovor za istraživanje i usluge tehničke pomoći u području Zakona o javnoj nabavi
Referentni broj: MARKT/2013/130/C
Vrsta: Javna nabava, Usluge
Opis: Cilj ovog ugovora jest pružanje usluga namijenjenih Komisijinom odjelu za pravna istraživanja i tehničku pomoć aktivnosti za formuliranje i praćenje primjene EU zakona u javnoj nabavi…Kliknite za više informacija!

Više informacija o trenutačno otvorenim natječajima i onima u najavi možete pronaći ovdje!

Autorica: Mia Pavlica, EU projekti

Komentirajte prvi

New Report

Close