Zlatko Dalić postao brend ambasador Podravke

Autor: Poslovni dnevnik , 29. srpanj 2018. u 21:59
Marin Pucar i Zlatko Dalić u Koprivnici

Uspjeh Vatrenih trebamo iskoristiti i kao poticaj za daljnju promidžbu hrvatskoga gospodarstva u svijetu.

Predsjednik uprave Podravke Marin Pucar i izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić potpisali su Ugovor o suradnji kojom Zlatko Dalić postaje brend ambasador Podravke.

"Od danas je Zlatko Dalić ambasador Podravke i ovim ugovorom o suradnji zajedničkim naporima nastavljamo s promocijom naših proizvoda i brendova i to ne samo na domaćem nego i na internacionalnim tržištima. Podravka i Zlatko Dalić dijele zajedničke vrijednosti, a to su izvrsnost, strast i ustrajnost i ovom suradnjom želimo povezati dva uspješna internacionalna brenda te prenijeti našim potrošačima svih uzrasta poruku da se uz mnogo truda i rada u životu mogu ostvariti veliki rezultati. Globalni uspjeh naših Vatrenih trebamo iskoristiti i kao poticaj i za daljnju promociju hrvatskog gospodarstva na inozemnim tržištima", izjavio je predsjednik Uprave Podravke Marin Pucar.

Dirnut dočekom koji su mu pripremili Podravkaši, Zlatko Dalić je rekao: "Podravka i ja dijelimo iste vrijednosti, radimo sa srcem naš posao i borimo se s izazovima ne samo na domaćem nego i na tržištima u svijetu. Ustrajemo u ostvarivanju svojih ciljeva i onda kada je teško te me veseli što svojim angažmanom mogu pomoći Podravki."

Komentirajte prvi

New Report

Close