Veleposlanik Islanda posjetio RIZ – Odašiljače

Autor: Poslovni.hr , 20. studeni 2013. u 15:08
Press foto

Veleposlanik Islanda Nj.E. Gunnar Snorri Gunnarsson i počasni konzul te zemlje u Hrvatskoj Marin Filipović posjetili su jučer RIZ – Odašiljače.

Veleposlanik Islanda Nj.E. Gunnar Snorri Gunnarsson i počasni konzul te zemlje u Hrvatskoj Marin Filipović posjetili su jučer RIZ – Odašiljače d.d. gdje su razgovarali s predsjednikom Uprave Željkom Marićem i njegovim stručnim suradnicima, priopćeno je iz RIZ-a.

Veleposlanika Islanda, koji inače ima ured u Berlinu, predstavnici RIZ – Odašiljača d.d. informirali su o tehničkim i proizvodnim mogućnostima ove tvrtke, kao i o njihovom proizvodnom programu s kojim RIZ nastupa na domaćem i svjetskim tržištima.

Kako se ističe u priopćenju, veleposlanik je ugodno bio iznenađen usvojenom sofisticiranom visokom tehnologijom koju RIZ primjenjuje u svojim proizvodima, koja im omogućava svjetsku konkurentnost i dominaciju na globalnom tržištu, a time se otvara mogućnost poslovne suradnje i na prostoru Islanda.

Na radnom sastanku dogovoreno je da se pripremi posebna prezentacija RIZ-ovog programa za veleposlanstvo Islanda nakon čega bi uslijedio razgovor s nadležnim islandskim ministarstvom i predstavnicima državne radio-televizije, zaključuje se u priopćenju.  

Komentirajte prvi

New Report

Close