Šire se franšizama

Autor: Marija Crnjak , 27. srpanj 2016. u 21:59
Foto: Thinkstock

Otvorili poslovnicu u Koprivnici.

Fleet rent-a-car pokrenuo je širenje poslovnica putem franšizne mreže, a prva je već počela s radom u Koprivnici, objavili su u Fleetu, koji je odnedavno u vlasništvu fonda rizičnog kapitala Inspire Fusion. "Počele su najavljene promjene u modelima poslovanja.

Jedan od prvih poteza je uspostavljanje franšizne mreže, kojom će dodatno biti pojačan odnos s korisnicima u RH, ali u skorije vrijeme i diljem regije", stoji u objavi. Fleet ima 14 poslovnica u Hrvatskoj, a nakon Koprivnice do kraja ove godine planiraju širenje franšizama na još nekoliko hrvatskih gradova, ali i u regiji. Istraživanja su pokazala da je Podravina potentno područje s izraženom potrebom za određene segmente ponude najma vozila.

U toj regiji prisustnost rent-a-car kuća manja je od potreba, a slični su problemi u još nekim krajevima, pa pregovaraju s još nekoliko poslovnih subjekata. Fond Inspire Fusion projekt je grupe poznatih menadžera, financijaša i odvjetnika koji cilja na investicije u turizmu. Osnivači Inspire Investmentsa su bivši šef Plive Matko Bolanča, analitičar Marko Varga, financijaš Krešimir Kukec te odvjetnik Tomislav Celiščak. 

Komentirajte prvi

New Report

Close