Rimac zapošljava!

Autor: Poslovni.hr , 27. ožujak 2014. u 16:32
Davor Puklavec/PIXSELL

Rimac Automobili traže nove zaposlenike! Tvrtka Mate Rimca objavila je na svojoj službenoj stranici osam oglasa za radna mjesta.

Rimac Automobili traže nove zaposlenike! Tvrtka Mate Rimca objavila je na svojoj službenoj stranici osam oglasa za radna mjesta.

"Tvrtka Rimac Automobili ima ambiciju biti vodeća tvrtka za high-performance električna vozila, pogonske i baterijske sustave. Naši proizvodi se smatraju vrhuncem tehnoloških dostignuća na raznim područjima. Stoga od svakog člana tima očekujemo izvrsnost na svakoj razini. Svaki zaposlenik unutar tima svakim danom uči, napreduje i raste te sudjeluje u cijelom procesu stvaranja proizvoda koji imaju globalni doseg i odjek. Postanite dio tima i jedne od najperspektivnijih tvrtki u okruženju", stoji u uvodnom opisu jednog od oglasa. Veći dio novih oglasa  objavljen na engleskom jeziku.

Hrvatski proizvođač električnih automobila i bicikala traži tako tehničare za proizvodnju bicikala i motocikala, odnosno električara i mehaničara, te zaposlenike na pozicijama Embedded developer, Junior embedded developer, C++ developer, Design engineer, QA specialist te Automation engineer.

Rok za prijave na natječaj za tehničare je 31. ožujka, a za ostale pozicije 7. travnja. Detaljnije o oglasima saznajte ovdje.

Podsjetimo, Poslovni dnevnik je nedavno pisao kako je Mate Rimac pronašao i drugog investitora za najbrži električni automobil na svijetu Concept One.

Kineski holding Sinocop Resources prijavio je nedavno burzi u Hong Kongu namjeru preuzimanja 10 posto udjela u tvrtki Rimac Automobili iz Svete Nedjelje. Holding je obavijestio investitore da planira provesti dubinsko snimanje Rimčeve tvrtke i da je za udio u njoj spreman u gotovini platiti 5 milijuna eura te Rimcu dati još 20 milijuna hongkonških dolara, što je oko 2 milijuna eura, u dionicama Sinocopa.

Komentari (6)
Pogledajte sve

U Njegovu firmu se moze investirati indirektno , preko suvlasnika koji su na Hong Kong burzi , a postoje brokeri u Hrvatskoj koji to mogu odraditi !!

Mislim da to nije uopce lose , osim sto su im dionice trenutno u snaznom rastu .

Ajo se kladit na neče proč ni par mjeseci da on preseli svoj posao na teritorij neke druge države!

triba tu uložiti ćim izađe na burzu to je novi apple doslovno tvornica novca

Bravo momci!

imate odličnu nišu u kojoj ima puno prostora za napredak i širenje.
Možda HR jednog dana bude zemlja električne autoindustrije.

New Report

Close