Prostoria u poslu s premijerom Francuske

Autor: Ana Maria Filipović Grčić , 27. rujan 2017. u 22:01
Monk fotelja sada je 'it' komad za francusku elitu

Philippe ured opremio hrvatskim dizajnerskim namještajem.

Nekoliko komada dizajnerskog namještaja iz linija Monk i Combine hrvatskog proizvođača Prostoria iz Sv. Križa Začretja pronašlo je svoj put do ureda francuskog premijera Édouarda Philippea, za Poslovni je dnevnik u srijedu potvrdio vlasnik Prostorije Tomislav Knezović. Informaciju su ponosno podijelili i na svojim društvenim mrežama, a Knezović kaže kako nisu očekivali da će uspjeh odjeknuti hrvatskim medijskim prostorom, iako ne skriva da se radi o sjajnom priznanju.

"Riječ je o sivoj Combine sofi i tamno crvenim Monk foteljama. Do suradnje je došlo jer su naši proizvodi prisutni u više od 50 država diljem svijeta, na svim kontinentima i u oko 400 salona. Mlada smo tvrtka koja postoji tek šest godina, ali naš inovativan pristup dizajnu, kvalitetni materijali i činjenica da sve proizvodimo u Hrvatskoj više su no dobro prepoznati na tržištu", nastavio je Knezović.

Dodao je i da su izvozno orijentirani, a njihovi sofisticirani proizvodi danas krase velik broj domaćih i stranih hotela poput Radisson Blua u Finskoj, singapurskog Warehousea, dubrovačkog One Suita i Palacea, a nije rijetkost Prostorijine sofe susresti ni u brojim uredima diljem Hrvatske. Jednako tako, dio su i prepoznatljivog identiteta interijera zagrebačke Kuće Europe. Osim po brojnim nagradama i priznanjima struke, poznati su i po suradnjama s domaćim dizajnerskim snagama koje su napravile i namještaj koji se od ovog tjedna nalazi u prostorijama francuske Vlade.

Komentirajte prvi

New Report

Close