Predstavnici Končara na sajmu u Indiji

Autor: Poslovni.hr/Hina , 06. svibanj 2013. u 12:38
Darinko Bago, Končar (FOTO: I. K./PIXSELL)

Predstavnici Končara sudjeluju na sajmu i konferenciji HydroVision, koja se od 6. do 8. svibnja održava u indijskom gradu Mumbaiju

Predstavnici Končara sudjeluju na sajmu i konferenciji HydroVision, koja se od 6. do 8. svibnja održava u indijskom gradu Mumbaiju, izvjestili su iz te tvrtke.

HydroVision je najveći regionalni skup o hidroenergiji koji okupi više od 9.000 sudionika iz 70 zemalja svijeta, a na svom izložbenom prostoru Končar predstavlja program opreme i usluga za hidroelektrane.

Nastup na HydroVisionu važan je s obzirom na poslove Končara u Indiji, tržištu na kojem je prisutan već 50 godina, i gdje je u proteklih deset godina sklopio ugovore za četiri hidroelektrane.

Ti su projekti nastavak kontinuiteta koji Končar ima na tržištu Indije, gdje su prvi projekt, HE Jaldhaka, ugovorili 1963. godine, a ukupno je do sada isporučio opremu za 12 hidroelektrana, navodi se u priopćenju.

"S obzirom na veliki broj konkurenata koji imaju proizvodnju u Indiji i Kini, ali i ostale iz cijelog svijeta, Končar svoju uspješnost na ovom tržištu temelji na tehnički složenim projektima. Za realizaciju takvih projekata zaslužni su vlastito znanje i know-how, gdje do izražaja dolazi naša komparativna prednost", kazao je direktor poslovne jedinice Proizvodnja električne energije u KONČAR – Inženjeringu za energetiku i transport Darijo Runjić.

Komentirajte prvi

New Report

Close