Pametna klupa postavljena i u Dubaiju, iste večeri dobili hitnu narudžbu za još pet komada

FOTO: Facebook FOTO: Facebook

Solinjanin Ivan Mrvoš pohvalio se otvaranjem još jednog inozemnog tržišta za svoju pametnu klupu.

Tvrtka u vlasništvu tek 21-godišnjeg Solinjanina Ivana Mrvoša i dalje radi odličan posao. Njegove pametne klupe Steora svoje su mjesto našle i u Dubaiju. Mrvoš je o neobičnoj narudžbi i utrci s vremenom koja je uslijedila izvijestio na svom Facebook profilu.

"Nakon šta smo u petak ujutro postavili prvu klupu u Dubaiju, koju je kupila Dubai Police - Official Page preko našeg partnera Arabco Smart Technology do popodne je dole nastalo totalno ludilo i navečer u 23:00h (po njihovom vrimenu 1 ujutro!) smo dobili hitnu narudžbu za novih 5 komada koje je trebalo isporučiti do DANAS. U 48 sati logističkoga ludila proizveli smo 5 klupa s traženom konfiguracijom, organizirali DHL i Emirates koji je sinoć u putničkom avionu dovea 5 klupa direktno iz Zagreba. I prije pola sata klupe su uspješno instalirane", napisao je u nedjelju popodne Mrvoš.

"Ovo je, inače, 21. tržište na kojemu smo postavili klupu, od čega smo na čak 8 mjesečno aktivni (svaki mjesec imamo isporuke prema njima). Tvrtka trenutno ima 32 stalno zaposlena i 8 na određeno", rekao je za Poslovni.hr Mrvoš.
 

Komentari (2)
 • super24
  super24 21:12 13.8.2017.

  i na modi se da zaraditi

 • Funky
  Funky 18:23 13.8.2017.

  ako je itko bio u dubaiju, onda zna da se do zalaska sunca ne boravi vani pod suncem ama bas nigdje.
  ima nekih lokala pored mora sa ogromnim suncobranima i bacacicam vlage ali da bi netko na suncu sjedio…to jos nisam vidio.
  ali ajde ako je to hit zelim mu srecu

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana Pogledaj sve