Konzum za blagdane zatvara trgovine: 'Želimo da naši zaposlenici uživaju s obiteljima'

Foto: Konzum Foto: Konzum

'Odluku o neradnom Božiću, ali i neradnom blagdanu Sv. Stjepana donijeli smo kako bismo našim vrijednim zaposlenicima zahvalili na iznimnom zalaganju i trudu.'

Sve Konzumove trgovine u Hrvatskoj neće raditi na Božić, kao ni na blagdan Sv. Stjepana, dok će za Badnjak Super Konzumi raditi do 17 sati, a Maxi Konzumi i Konzumove prodavaonice u susjedstvu do 17 sati ili kraće. Tom odlukom Uprava Konzuma želi zahvaliti svim zaposlenicima na predanom radu u protekloj godini, kojim su dali značajan doprinos dobrim poslovnim rezultatima, ali i omogućiti zaposlenicima da s obiteljima uživaju u blagdanima.

„Odluku o neradnom Božiću, ali i neradnom blagdanu Sv. Stjepana donijeli smo kako bismo našim vrijednim zaposlenicima zahvalili na iznimnom zalaganju i trudu koje iz dana u dan iskazuju na svojim radnim mjestima. Svi naši zaposlenici zasluženo će na Božić i Štefanje biti u krugu svojih obitelji i uživati u blagdanskoj atmosferi i druženju. Ovakvim poslovnim odlukama dokazujemo da Konzum nastavlja zacrtani smjer kontinuiranog povećanja prava i pogodnosti za naše zaposlenike, među kojima su i isplata božićnice, uskrsnice i regresa te ostvarenje drugih prava većih od zakonske obveze. Svim zaposlenicima želim sretne i ugodne predstojeće blagdane“, izjavio je Slavko Ledić, predsjednik Uprave Konzuma.

Konzum čestita Božić i svim svojim kupcima pozivajući ih da kupnju obave u danima uoči blagdana, kad će sve Konzumove prodavaonice širom Hrvatske raditi po redovnom radnom vremenu.

Komentari (7)
 • veki1
  veki1 20:00 6.12.2018.

  Baš su grozni ti Rusi, ne daju nam raditi za kršćanske blagdane.

 • Monarhist
  Monarhist 18:16 6.12.2018.

  Društvena osjetljivost ne donosi profit - loša odluka.

 • tihigost
  tihigost 17:24 6.12.2018.

  Pjesnik


  tihigost


  Ja ionako ništa ne kupujem u vas pa mi je svejedno. Drago mi je za radnike,ali za vas me nije briga.
  kao što nas nije briga za tebe i tvoje bezvrijedne papiriće.

  Nije tema “bezvrijedni papirići” već rad ,a ja imam pravo na svoje mišljenje.
  Nisam ti ja kriv šta si na THNK likovao kada si digao par posto plusa i rano izašao pa ti je sada svak kriv i non stop piskaraš da ništa ne vrijedi. Ako ti je za utjehu i ja sam rano izašao ali bar ne želim da sve propadne da mi duši bude lakše. Lp
Pogledaj ostale komentare na temu
Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana
Pogledaj sve