IN2 grupa ugovorila treći posao u Aziji

Ante Mandić, predsjednik uprave IN2 grupe Ante Mandić, predsjednik uprave IN2 grupe

Najveći isporučitelj IT rješenja za zdravstvo u Hrvatskoj opremit će prvu međunarodnu bolnicu u Hanoju u Vijetnamu.

Hrvatski softverski div, IN2 grupa, koja zapošljava više od 600 stručnjaka ugovorila je treći izvozni posao u Aziji i to segmentu u segmentu informatizacije zdravstva.

IN2 grupa ugovorila je posao implementacije ugovora za instalaciju bolničkog softvera u prvu međunarodnu bolnicu u Vijetnamu. Privatna bolnica Hôpital Français de Hano?, koja radi već dvadeset godina, u procesu je modernizacije i povećana kapaciteta za tri i pol puta.  Trenutno ima kapacitet 65 ležajeva, a planira ga povećati na 170. Ante Mandić, predsjednik uprave IN2 grupe kaže da je dugoročna strategija kompanije transformirati se iz regionalne u globalnu, što uključuje i izlazak na azijsko tržište.

"Najviše uspjeha za sada smo imali u zdravstvu i u digitalnoj forenzici, nadam se da će njihove primjere slijediti i druga područja u kojima smo prisutni", kaže Mandić.

IN2 grupa najveći je isporučitelj sustava za upravljanje bolnicama i drugih popratnih bolničkih softverskih rješenja u Hrvatskoj. Na rješenju koji je sama razvila radi 38 od 60 domaćih bolnica. Prije Vijetnama, IN2 grupa ugovorila je poslove u zdravstvu u Azerbajdžanu i Ujedinjenih Arapskih Emirata. Širenje u segmentu zdravstva IN2 je započela prije godinu dana u Azerbajdžanu u partnerstvu sa španjolskom tvrtkom Tich Consulting, gdje im je posao bio u Bakuu automatizirati novi bolnički centar Bona Dea. Taj centar želi se pozicionirati kao najbolji od Kaspijskog mora i Kavkaza.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!