FOTO: Zavirili smo u prvu Mlinarovu pekaru u Münchenu

Autor: Poslovni.hr , 07. svibanj 2015. u 09:35
Foto: ANDREAS GEBERT/DPA/PIXSELL

Mlinar je prije dva dana u Münchenu otvorio prvu u nizu prodavaonica svoje buduće maloprodajne divizije u Njemačkoj.

Mlinar je prije dva dana u Münchenu otvorio prvu u nizu prodavaonica svoje buduće maloprodajne divizije u Njemačkoj.

Pekarske proizvode koji su već poznati kupcima u Hrvatskoj, Sloveniji i Mađarskoj njemačkom su tržištu odlučili ponuditi na jednoj od prestižnih lokacija u glavnom gradu Bavarske, na središnjem trgu Marienplatz. Posrijedi je jedna od šest maloprodaja koje će do kraja ove godine otvoriti u Bavarskoj, najavljuju iz Mlinara.

"Naša prva pekarnica u Münchenu zapravo je 190. u maloprodajnoj mreži kojom upravljamo iz Zagreba, a do kraja 2020. godine planiramo samo u Njemačkoj razviti sustav s ukupno 150 takvih dućana", ističu u Mlinaru, najvećem pekarskom sustavu u regiji koji zapošljava 1800 radnika, a od drugog polugodišta 2009. posluje u sastavu osječke Škojo grupe. 

Komentari (3)
Pogledajte sve

Imaju Mlinara i u BUDIMPEŠTI, već dugo, ali, nije pisano o tome..

pekara ko pekara…..u masi objekata ….ništa posebno…u takvim
gradovima ….

Bravo Mlinari,
za razliku od HTZ-a Vi znate gdje treba otvoriti ducan. !!!👍

Svaka čast, ali kad se sjetim nekadašnjeg Mlinarovog Sendvich bijelog kruha i ovog koji danas prodaju, ne znam kako uopće posluju. Današnji smrdi po germi i mrvi se nakom par sati, aonaj prije desetak i više godina je bila čista suprotnost. Zato ja više ništa ne kupujem od Mlinara. U Zagrebu ima dosta kvaliternijih pekara od Mlinara.

New Report

Close