Erste banci dodijeljeno priznanje za najbolju uslugu privatnog bankarstva u Hrvatskoj

Autor: Objava za medije , 30. listopad 2014. u 13:15
. Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Međunarodni financijski časopis “The Banker” proglasio je uslugu privatnog bankarstva Erste banke, najboljom uslugom takve vrste u Hrvatskoj u 2014. godini.

Međunarodni financijski časopis "The Banker" proglasio je uslugu privatnog bankarstva Erste banke, najboljom uslugom takve vrste u Hrvatskoj u 2014. godini. Uz Erste banku u Hrvatskoj, The Banker je međunarodnu Erste Grupu svrstao među najuspješnije bankarske grupacije svijeta kada je u pitanju usluga privatnog bankarstva te joj je dodijelio još dvije prestižne nagrade u kategorijama: "Najbolja usluga privatnog bankarstva u Središnjoj i istočnoj Europi" te "Najbolja usluga privatnog bankarstva u Austriji" za 2014. godinu.

Iznimno smo ponosni na ovaj uspjeh i priznanje koje potvrđuje visoku kvalitetu naših usluga privatnog bankarstva. Ključ našeg uspjeha, kako u Hrvatskoj, tako i u cijeloj regiji, su stalna briga za klijenta, ali i zajednički standardi za privatno bankarstvo Erste Grupe, koji pokrivaju područja kvalitete, razvoja proizvoda i edukacije. Također, naši privatni bankari imaju široko stručno znanje o lokalnim karakteristikama i temeljito razumijevanje stalnih promjena u potrebama i ponašanjima naših klijenata. Sve to omogućuje nam da našim klijentima u privatnom bankarstvu jamčimo vrlo visoku razinu usluga“, rekla je Ivana Antić Kovač, direktorica Službe privatnog bankarstva.

Privatno bankarstvo na razini Erste banke, kao i ono na razini cijele Erste grupacije dio je poslovne strategije u kojoj je kvaliteta usluge i zadovoljstvo klijenata među najvažnijim prioritetima, a savjetodavni pristup jedna od temeljnih postavki odnosa s klijentima. Privatni bankari su savjetnici s proaktivnim pristupom klijentima koji pravovremeno prepoznaju potrebe klijenta te u skladu s tim nude odgovarajuće proizvode i usluge kako Banke tako i grupacije. Osnovni kriteriji po kojima klijent može koristiti usluge privatnih bankara su potrebe i osobni interesi klijenata za različite proizvode i usluge Banke i grupacije te ukupna financijska imovina kojom klijent raspolaže.

Služba privatnog bankarstva osnovana je u okviru Sektora građanstva Erste banke 2007. godine te posluje na tri lokacije, u Zagrebu, Splitu i Rijeci. Na razini međunarodnog Erste Groupa, privatno bankarstvo obuhvaća cijeli spektar usluga upravljanja sredstvima kroz prostrano regionalno prisustvo u SIE djelujući u šest država (Austriji, Hrvatskoj, Češkoj, Mađarskoj, Rumunjskoj i Slovačkoj). U sklopu tog segmenta novac se pozajmljuje, ulaže i štiti u ime 13.000 klijenata u SIE i širom svijeta. 

Komentirajte prvi

New Report

Close