U novom Gault&Millau vodiču i hoteli

Côme de Chérisey, čelnik Gault&Millaua Côme de Chérisey, čelnik Gault&Millaua

Predstavljanje i dodjela najavljena za ožujak.

U ožujku 2019 izlazi novo izdanje svjetskog gastronomskog vodiča Gault&Millau 2019 za naše tržište s još većim brojem ocijenjenih restorana, selekcijom najboljih hrvatskih vina, a novost je i selekcija vodećih hotela.

Vodič će biti predstavljen u ožujku, na gala večeri u Hotelu Esplanade, na kojoj će se održati i dodjela trofeja.

Protekla godina bila je debitantska za Gault&Millau Croatia 2018, prvo tiskano izdanja za Hrvatsku koji ju svrstava uz bok važnih gastronomskih destinacija.

Time je Hrvatska prvi put dobila relevantan vodič s kvalitetnim i objektivnim recenzijama restorana, bistroa, konoba i ostalih ugostiteljskih objekata. Gault&Millau, koji je danas prisutan u 26 zemalja, poznat je i po tomes što otkriva nove talente na modernoj gastronomskoj sceni.

"Moto vodiča je 'Luksuz je u kvaliteti - a ne u cijeni', a za ocjenjivanje su zaduženi stručni i anonimni inspektori rade u cijelome svijetu po istim metodologijama i kriterijima pa tako i u Hrvatskoj", kažu u Gault&Millau. 

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana
Pogledaj sve