Samo 24 sata nakon premijere u SAD-u, premijera i u zagrebačkom kinu Europa

Autor: Ana Maria Filipović Grčić , 01. prosinac 2016. u 16:16
FOTO: Press

Iza Korporacije kao produkcijski tim stoje Ben Affleck i Matt Damon, dok se u jednoj od ženskih uloga pojavljuje i poznata Julija Ormond, a serija je ususret američkoj premijeri na specijaliziranim filmskim i televizijskim portalima privukla popriličnu količinu pažnje.

Samo 24 sata nakon premijere u SAD-u, u četvrtak je u zagrebačkom kinu Europa premijerno prikazana prva epizoda nove serije iz ponude Pickboxa, Korporacija (Incorporated). Sanja Božić Ljubičić, poduzetnica i osnivačica Pickboxa, tom je prilikom istaknula kako se hrvatska i američka premijera razlikuju tek za vremensku razliku i onoliko koliko je potrebno za prijevod određenog sadržaja. Za 2017. godinu najavljeno je pregršt novog sadržaja, kao i nove sezone već postavljenih serija, a detalji o istima bit će dostupni uskoro.

Iza Korporacije kao produkcijski tim stoje Ben Affleck i Matt Damon, dok se u jednoj od ženskih uloga pojavljuje i poznata Julija Ormond, a serija je ususret američkoj premijeri na specijaliziranim filmskim i televizijskim portalima privukla popriličnu količinu pažnje. Riječ je o ekranizaciji distopijske priče smještene u 2074. godinu koja prikazuje društvo budućnosti u kakvom korporacije, biznismeni i prevladavajući ekonomski model dominiraju te u vlastitim rukama drže gotovo apsolutnu moć, pojasnili su iz Pickboxa. Nakon zagrebačke premijere, novi će se nastavci moći gledati svakog četvrtka samo na Pickboxu. Korporaciji su prethodile popularne serije poput Afere (Affair) i Kraljevske obitelji (The Royals), što se pokazalo ključnim potezom u današnje vrijeme kad su se serije kvalitetom produkcije i glumačke postave približili statusu kakav je do sada obično bio rezerviran za filmsku industriju. Serije privlače sve veći broj gledatelja, a dobar sadržaj dakle i korisnika, između ostalog i zbog svoje duljine, saznali smo u neformalnom razgovoru u kinu Europa. 

Nadalje, Pickbox je regionalna internetska televizija na zahtjev sa širokim izborom premijera hit serija, klasika i crtanih filmova, a osim toga kao svoje najveće prednosti ističu i sadržaj bez reklama, ugovornih obaveza i činjenicu da je sav sadržaj preveden na hrvatski. Usluga je dostupna i u Sloveniji, Srbiji, BiH, Crnoj Gori te Makedoniji, što znači da osim što pokrivaju cijelu regiju istovremeno omogućavaju i da se sadržaj prijevodima prilagođava svakoj od njih. Od Netflixa se, stoga, osim cijenom razlikuje upravo opcijom prijevoda na lokalni jezik što uvelike utječe na održavanje tržišne pozicije. 

Komentirajte prvi

New Report

Close