Limitirana ELFS serija aparata za kavu Vergnano

Autor: PD , 10. studeni 2017. u 11:20
Foto: legendapromet.hr

Caffè Vergnano 1882 je najstarija talijanska pržionica kave, koja i danas, nakon više od 130 godina postojanja, postavlja standarde kvalitete izvornog espressa.

Predstavljamo vam limitiranu ELFS seriju od 500 primjeraka aparata za kapsule Vergnano. Ova posebna linija namijenjena je svima koji vole vrhunsku espresso kavu, a žele biti drugačiji. Cijena ovog jedinstvenog aparata iznosti 1.100,00 kn, a prednarudžbe su moguće putem weba našeg partnera.

Caffè Vergnano 1882 je najstarija talijanska pržionica kave, koja i danas, nakon više od 130 godina postojanja, postavlja standarde kvalitete izvornog espressa. Mali obiteljski biznis koji je u međuvremenu izrastao u proizvodnog diva, ostao je vjeran kvalitetnom proizvodu i tradicionalnim metodama sporog prženja zrna kave radi što kvalitetnije estrakcije arome.

Vrhunska kvaliteta Vergnano mješavina proizlazi iz izvanrednog postupka koji kreće od pomnog odabira najkvalitetnijih sirovina do same proizvodnje.

U vrhunskoj Vergnano kavi iz limitiranih ELFS aparata za kavu uživale su Ecija Ivušić, Borna Kotromanić, Snježana Mehun, Renata Sopek i Jelena Perić.

Komentirajte prvi

New Report

Close