Koprivnica ima bogat program uz mnoštvo iznenađenja

Autor: Objava za medije , 20. prosinac 2017. u 11:59
FOTO: Press

14. prosinca započelo je drugo izdanje božićno-novogodišnje manifestacije Koprivnička bajka koja je prošle godine okupila oko 1.000 sudionika i privukla više od 10.000 posjetitelja, a ove godine donosi još sadržajniji program.

U Gradskom parku  postavljene su posebno ukrašene kućice i štandovi u kojima se posjetiteljima nude unikatni suveniri i božićni ukrasi te bogata gastronomska ponuda karakteristična za podravski kraj. U Koprivkovoj kući i Kući Rudolfa svakodnevno se organizira glazbeni i kulturno-umjetnički program, dok je za najmlađe Paviljon pretvoren u kuću Djeda Mraza. Osim lokalnih glazbenih sastava, pozornicom će proći i velika imena kao što su Vanna i Najbolji hrvatski tamburaši. U Rudolfovoj kući posjetitelji će svakoga dana moći uživati i sudjelovati u različitim posebnim programima kao što su Wine fest, Craft Beer Fest, Štruklijada, Dan plodova Podravine i Prigorja, Plesnjak i proslava Štefanja. Bajka i ove godine ima humanitarnu notu jer će se sredstva prikupljena od podjele lampiona i radionica koprivničkih škola i vrtića donirati za rad Udruge osoba s invaliditetom "Bolje sutra". Za one koji žele iz blagdanskog ozračja Koprivnice ponijeti kući originalni suvenir ili dar za dragu osobu, Koprivnička bajka ponudila je mogućnost slanja posebno dizajnirane božićne razglednice te kupnju čokolade ili parfema, posebno osmišljenih i dizajniranih za Koprivničku bajku.

Vrhunac ove odlične manifestacije prepune iznenađenja bit će doček Nove godine u Gradskom parku, a posjetitelje će u novogodišnju noć uvesti popularni pjevač Ivan Zak.

Komentirajte prvi

New Report

Close