FOTO: Sretni dobitnik preuzeo u Konzumu luksuzni automobil TESLA S

Autor: Poslovni.hr , 10. veljača 2016. u 11:22
Foto: Goran Stanzl / Pixsell

U nagradnoj igri „Ispuni snove i odvezi Teslu“ mogli su sudjelovati kupci novog Super Konzuma Radnička, za svakih potrošenih 100 kuna u razdoblju od 18. prosinca 2015. do 31. siječnja 2016. godine.

U utorak 9. veljače u Super Konzumu Radnička, Krešimir Kovač iz Zagreba preuzeo je prekrasni automobil Tesla S, koji je osvojio u Konzumovoj nagradnoj igri „Ispuni snove i odvezi Teslu“. Ključeve vrijednog i zaista posebnog električnog automobila, sretnom je dobitniku uručio Danijel Dugić, direktor marketinga Konzuma.

„Iako je od izvlačenja nagrada prošlo sedam dana, uzbuđenje je još uvijek veliko. Ovako nešto događa se rijetkima i to jednom u životu. Samo gledati ovakav automobil je super osjećaj, a sjesti u njega nešto posebno. Tesla je zaista najmodernija električna limuzina na svijetu, automobil budućnosti.“ – izjavio je oduševljeni Krešimir Kovač, vjerni Konzumov kupac.

U nagradnoj igri „Ispuni snove i odvezi Teslu“ mogli su sudjelovati kupci novog Super Konzuma Radnička, za svakih potrošenih 100 kuna u razdoblju od 18. prosinca 2015. do 31. siječnja 2016. godine. Ime Krešimira Kovača izvučeno je u javnom izvlačenju 2. veljače u Super Konzumu Radnička, iz kutije u kojoj je bilo više od 250 tisuća kupona.

Nagradna igra „Ispuni snove i odvezi Teslu“ s bogatim nagradnim fondom,  još je jedna u nizu velikih nagradnih igara koje Konzum kontinuirano priređuje za svoje kupce kako bi nagradio njihovu vjernost.

Komentirajte prvi

New Report

Close