Analiza financijskih izvještaja – 2. prošireno izdanje

Autor: Poslovni.hr , 07. listopad 2008. u 00:00

Savladajte financijske izvještaje na jednostavan i svima razumljiv način. Novo, drugo i prošireno izdanje ovog bestsellera osvježeno je novim sadržajem (od poduzeća do financijskih ustanova).Drugo prošireno izdanje knjige Analiza financijskih izvještaja, autora Lajoša Žagera, Katarine Žager, Ivane Mamić Sačer i Sanje Sever objedinjuje područja računovodstva, revizije i analize, u funkciji upravljanja, te je stoga namijenjeno vrlo širokom krugu korisnika, kako gospodarskoj praksi, tako i u sustavu visokog školstva. Ova je knjiga temeljni priručnik za razumijevanje osnova računovodstva.

Svaki poslovni čovjek mora razumjeti logiku računovodstvenog evidentiranja poslovanja i mora znati čitati financijske izvještaje kako bi mogao uspješno upravljati poslovanjem. Nije moguće zamisliti poslovanje poduzeća te upravljanje poslovanjem i razvojem poduzeća bez kvalitetnih računovodstvenih informacija.

Knjiga je namjenjena širokom krugu korisnika, a ponajprije menadžerima na svim razinama i drugim donositeljima poslovnih odluka, kao i korisnicima računovodstvenih informacija unutar i izvan poduzeća (vlasnicima, investitorima, kreditorima i dr.).

Komentari (3)
Pogledajte sve

da , slazem se u potpunosti

_________________________
Ketoconazole cream
http://ketoconazolecream.com

***obrisano***

KOJEG FINANCIJSKOG IZVJEŠTAJA ?? JE LI ŠIME KRASIĆ,NAŠE REVIZORICE I OSTALOG KRIMINALNOG MILJEA-I JOŠ BI DA TO NEKO KUPI-JESMO LOPOVI SVAKA NAM ČAST-TITO JE TO RADIO U RUKAVICAMA A OVI NAŠI MAŽNJAVAJU DA SE VIDI IZ AVIONA-I SASVIM SU SKULIRANI-TO DOKAZUJE KAKAV OBRAZ POKAZUJU NAŠI POLITIČARI TAKO ĆE NAS I SVJET CJENITI A NEĆE NAS CJENITI NIKAD- E TAKVU BI KNJIGU KUPIO JER JE TO JEDINA ISTINA

New Report

Close