Supruga predsjednika Milanovića primila važno priznanje: ‘Osjećaj je prekrasan’

Autor: Poslovni.hr , 23. svibanj 2022. u 09:06
Foto: Igor Soban/PIXSELL

‘Radi se o tome da ja cijeli svoj život radim na promicanju zdravlja koje većinu nas pri rođenju dobijemo na dar, ali nekako na to zaboravimo i sjetimo ga se nažalost tek u trenutku kad ga počnemo gubiti.’

Supruga predsjednika Republike Sanja Musić Milanović sudjelovala je na globalnom događaju „Walk The Talk: The Health for All Challenge“ u organizaciji Svjetske zdravstvene organizacije, koja se s ciljem promicanja zdravlja, održava uoči otvorenja 75. zasjedanja Svjetske zdravstvene skupštine, javlja HRT.

Tom prigodom Sanji Musić Milanović uručena plaketa je „Health Champions 2022“ za izvanredno promicanje i djelovanje na području globalne promocije zdravlja.

‘Prekrasan osjećaj je biti nagrađen od strane Svjetske zdravstvene organizacije. Radi se o tome da ja cijeli svoj život radim na promicanju zdravlja koje većinu nas pri rođenju dobijemo na dar, ali nekako na to zaboravimo i sjetimo ga se nažalost tek u trenutku kad ga počnemo gubiti. Desetljeće, ako ne i dulje, intenzivno surađujem s WHO-om, oni prepoznaju te moje napore. S pozicijom supruge predsjednika, sve što pričate, a slabo se čuje možda se sada bolje čuje, a za dobru je stvar’, rekla je Sanja Musić Milanović za javnu televiziju.

Komentirajte prvi

New Report

Close