Šuker: Hrvatska će biti jedina zemlja koja je iz gospodarske krize izašla bez ičije pomoći

Autor: Poslovni.hr , 18. ožujak 2011. u 17:25

HDZ tvrdi da ima dokaze kako oporba stoji iza prosvjeda

HDZ je danas poručio kako imaju nepobitne dokaze o tome da iza tiskanja plakata za prosvjede u Dubrovniku stoji SDP i HNS što je, kako su rekli, samo potvrda o povezanosti oporbenih stranaka i prosvjeda.

Dokaze su nam dali naši stranački dužnosnici iz Dubrovačko-neretvanske županije, a podatke o tome imaju i lokalni novinari, pa će se sutra o tome moći čitati u lokalnim ali i državnim medijima, rekao ministar obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnost Tomislav Ivić odbijajući te dokaze dati novinarima na današnjoj konferenciji za novinare. To što je ministrica financija Martina Dalić prodala hrvatske državne obveznice na američkom tržištu po nižoj kamatnoj stopi nego njezin prethodnik Ivan Šuker, sam Šuker je protumačio time da je to “samo potvrda kako strani investitori vjeruju Hrvatskoj, kao i potvrda tih investitora politici vlade Jadranke Kosor“.

Kamatna stopa je rezultat onoga što je vlada na čelu s premijerkom Kosor radila proteklih 20 mjeseci, rekao je Šuker dodavši kako ”strani investitori Hrvatsku gledaju daleko ljepše nego što se to događa doma“. Hrvatska će, po Šukerovoj ocjeni, biti jedina zemlja koja je iz ekonomske i gospodarske krize izišla bez ičije pomoći. SDP-ovce je prozvao zbog kako je kazao ”vruće želje za foteljama”.

(Hina/pd)

Komentari (4)
Pogledajte sve

Nakraju ispada da na prosvijede idu samo članovi HDZ, jer im je sanader puno toga obečao a ništa ispunio.

Bravo kolega!

Pa zašto bi prosvijedovali oni koji nemaju posla, nek se učlane u HDZ čuvati ovce.

Nagradno pitanje : zbog čega nema više ljudi u protestima ? Od 1.000.000Zagrebčana bude oko 2.000 Zgubidana !

Pa zato što nam je velikoj večini dobro ! Redovno dolaze i plaće i penzije , a i institucije Države primjereno rade .

Sve te proteste su zakuhali Katastrofičari iz SDP a i HNS a iskoristivši Besposličare , Zgubidane , Loše radnike ,Loše studente i Loše navijače BBB .

Mene brine tolerancija Policije koja prosvjednicima dozvoljava da bez dozvole bauljaju gradom , prekidaju promet vozila i tramvaja i uznemiravaju građane čak i u Domovima .

I nemojte zaboraviti da su to oni isti Teroristi s krvavih prosvjeda na Krvavom mostu , samo sada glume Ovce i bleje .

Vuk dlaku mjenja ali čud nikada !

IVANE IVANE više duhana i radi veće razmake
ljepi li su naši otoci i obala a i u zavjetrini smo

Jel se drogira ovaj???

New Report

Close