Zagrebačka banka do jeseni će Visom zamijeniti sve Maestro debitne kartice

Autor: Poslovni dnevnik , 08. ožujak 2021. u 22:00
Zamjena će se odvijati bez naknade i na jednostavan način, tvrde iz Zabe/SHUTTERSTOCK

Zamjena će se odvijati bez naknade i na jednostavan način.

Maestro kartice Zagrebačke banka uskoro odlaze u povijest. Zagrebačka banka priopćila je u ponedjeljak da je odabrala Visu kao novi i jedini brend svojih debitnih kartica.

Zbog toga će svojim klijentima zamijeniti postojeće Maestro debitne kartice s novim Visa debitnim karticama. Zamjena će se odvijati bez naknade i na jednostavan način, tvrde iz Zabe.

“Do jeseni će svi klijenti Zagrebačke banke na svoje adrese primiti nove kartice s jasnim uputama za njihovu aktivaciju”, navodi se u priopćenju. Na novim Visa debitnim karticama klijenti će imati sve funkcionalnosti kao i na Maestro debitnim karticama, uključujući i isti PIN kao i do sada.

60

milijuna prodajnih mjesta i internetskih trgovina u svijetu prihvaća Visa kartice

Klijenti će tako i dalje imati opciju plaćanja u ratama, sigurne kupovine na internetu i beskontaktne transakcije do 250 kuna bez unosa PIN-a.

Klijentima će na novim karticama biti omogućeno i spajanje s postojećim MultiPlusCard programom vjernosti. Odabir novog kartičnog brenda na neki je način i logičan.

Naime, Visa je jedna od najprihvaćenijih kartica u svijetu kojom je moguće plaćati na više od 60 milijuna prodajnih mjesta i internetskih trgovina na siguran i pouzdan način, pojašnjavaju iz banke.

Zagrebačka banka kao vodeća banka u Hrvatskoj nastavlja svojim klijentima pružati najbolju uslugu i pogodnosti, navodi se na kraju u priopćenju.

Komentirajte prvi

New Report

Close