Ženu na plaži ugrizla divlja svinja, izgleda da ju je privukao miris pizze

Autor: Poslovni.hr , 13. srpanj 2022. u 10:45
Foto: Pixabay

Prebačena je u bolnicu, u kojoj je dobila injekciju protiv tetanusa i bjesnoće te antibiotike.

Žena koju je ugrizla divlja svinja na plaži u Genovi nedugo nakon što je pojela pizzu ponovno je u fokus stavila ‘propadanje’ grada jer je postala posljednja Talijanka koja je doživjela bliski susret sa životinjama, javlja The Guardian.

Napad se dogodio na plaži u Sturli, četvrti grada na sjeveru Italije, gdje se Rossana Padoan Falcone (57) otišla opustiti nakon posla u petak popodne.

“Bila sam na plaži, sjedila na ručniku, uživala na povjetarcu. Divlja svinja pojavila se pored mene. Ostala sam mirna, ali približila mi se još jednom i ugrizla me za ruku”, ispričala je za talijanske medije Padoan Falcone koja kaže kako misli da ju je privukla pizza koju je ona jela i da je pokušala otvoriti kartonsku kutiju u kojoj je bilo ostataka. Umjesto toga, ugrizla je nju.

Vrisnula je, a jedan muškarac s plaže prišao joj je pomoći, dok su se ostali razbježali. Prebačena je u bolnicu, u kojoj je dobila injekciju protiv tetanusa i bjesnoće te antibiotike.

Inače, čopor divljih svinja na plaži u Genovi pojavio se i u lipnju, kad su se pogostile grickalicama, ali ljude tad nisu dirale. Jednoj je ženi u Rimu prošle godine vrećice s namirnicama iz trgovine ukralo krdo divljih svinja koje ju je okružilo na parkiralištu supermarketa. Događaji poput ovih ponovno su potaknuli raspravu o sve većem broju životinja i njihovoj prisutnosti u mjestima i gradovima.

Komentirajte prvi

New Report

Close