Žena s dvoje djece istjerana iz apartmana zbog keksa: “Scena kao iz horora“

Autor: Poslovni.hr , 05. srpanj 2023. u 13:16
Foto: Pixabay

Samohrana i njezino dvoje djece su prošlog tjedna otišli na odmor u Nea Flogitu, živopisno ljetovalište koje se nalazi u središnjem dijelu poluotoka Halkidiki.

Samohrana majka (37) iz Jagodine u Srbiji doživjela je veliku neugodnost prošlog tjedna kada je ljetovala na grčkoj plaži Nea Flogita, koja se nalazi na otoku Halkidiki. Nju je vlasnik apartmana u kojem je boravila s dvoje djece istjerao iz objekta samo zato što je na plaži koja je u okviru ovog smještaja, jela kolače koje nije kupila na licu mjesta. Svoje nezadovoljstvo podijelila je u jednoj od Facebook grupa u kojoj turisti iz Srbije razmjenjuju iskustva u vezi s ljetovanjem u Grčkoj, a za Nova.rs žena kaže da još uvijek ne može vjerovati što ju je snašlo.

Samohrana i njezino dvoje djece su prošlog tjedna otišli na odmor u Nea Flogitu, živopisno ljetovalište koje se nalazi u središnjem dijelu poluotoka Halkidiki.

Boravili su u jednom lokalnom apartmanu sve dok im vlasnik nije rekao da napuste plažu i apartman jer su nekulturni, piše Nova.rs.

“Svake godine ljetujemo i ovako nešto nam se nikada nije dogodilo. Boravili smo u jednom apartmanu, imali smo doručak i večeru, dok smo se za ručak snalazili – ili smo jeli na plaži ili smo išli do grada, kako god. Nekada bismo kupili nešto u gradu, a onda jeli u objektu. I onda nas je jednog dana dočekala scena kao iz horor filma”, prisjeća se žena.

Četvrtog dana odmora, majka i djeca su na plaži uživali u kolačima koje su kupili na putu do plaže.

“Djeca su vidjela kolače u jednoj slastičarnici i iako smo za doručak u hotelu imali razne čajne keksiće, ipak su poželjeli nešto drugačije. Kupila sam svima po dva kolača, zapakirali su nam, dobili smo i vilice i uputili smo se na plažu. Čim smo stigli, otvorili smo plastičnu kutiju i počeli smo ih jesti. Baš u tom trenutku pojavio se jedan mladić rekavši nam da to spakiramo u torbu jer je strogo zabranjeno da se jede hrana koja nije kupljena na plaži”, priča dalje ova turistica.

I ona i djeca su, kako kaže, bili u čudu, ali su ipak razumjeli situaciju.

“Tada je nastao pakao”

“Pitala sam zbog čega, a on je rekao da je politika hotela takva da je na ovoj plaži na kojoj se, inače, kupaju gosti još jednog hotela, zabranjeno da se jede hrana koja nije iz njihovog bara i restorana. Okej, iako mi je odgovor totalno bezveze, djeca su djeca, šta nedostaje tomu da nešto grickaju, ali u redu”, rekla je Ljubica.

Sutradan su, prema njenim riječima, djeca spakirala nešto od hrane koja im je ostala od doručka te su ih ponijeli na plažu. Tada je, kaže, nastao pakao.

“Bolje da sam ruku slomila nego što sam uzela te keksiće od djece. Zapravo, bilo je ovako: pošto nisu sve pojeli, djeca su spakirala u jednu vrećicu ono što im je ostalo na tanjuru, pa smo ponijeli na plažu. Poslije kupanja, pojavio se onaj mladić, ali sada je pored njega bio i vlasnik apartmana. Osuli su drvlje i kamenje na nas, govorili su kakav je to način, kakav smo mi narod, pa kako se to ponašamo, dajemo loš primjer drugim gostima tako što raznosimo hranu po plaži, kako nas nije sramota. Pitali su nas je li nam nije bila dovoljna hrana u restoranu, pa smo još i ponijeli na plažu, kao najbolje da uđemo u vodu i da jedemo. Ma, nećete vjerovati šta nam je sve izgovorio. I na kraju je rekao da se spakiramo i odjavimo s njegove plaže i iz njegovog apartmana. Zamislite!”

Iako je pokušala objasniti da nema ništa lošeg u tome što je, umjesto da se baci ostatak hrane, hranu ponijela sa sobom, “bezosjećajni Grk” ju ipak nije želio saslušati.

“Nisam se imala kome požaliti, vratili smo se u smještaj, na brzinu smo se spakirali i odjavili. Nisu nam vratili novac za onih pet dana koliko smo još trebali ostati. Ja sama sa dvoje male djece, niti znam gdje ću, niti što ću. Srećom, čitavu scenu na plaži promatrala je jedna žena koja me je odmah zaustavila i uputila me na neki solidan apartman gdje smo i proveli naredne dane. Još uvijek ne vjerujem što se dogodilo. I to sve zbog kolača. U redu, prvi put hrana nije bila njihova, pa razumijem opomenu. Ali da se naljute što smo ponijeli njihovu hranu…. neću vam više nikada doć!”, ispričala je.

Komentirajte prvi

New Report

Close